Zaza#Zaza kérdése:
Nektek ma sikerül bejelentkezni az Agymenők KockaJáték oldalára?
Figyelt kérdés
Én beírom a jelszavam és újra kidob a kezdőlapra. Tudtok vmi megoldást rá? Vagy nektek sem sikerül?
A válaszokat előre is köszi!
2017. aug. 12. 11:00
11/24 anonim válasza:
És ma még mindig nem.
A facebook oldalukon meg valamelyik osztja az igét, hogy mit honnan kell törölni...
Nálam nem hiszem higy tisztább bárkinek is a böngészôje, mivel full gyári visszaállítást csináltam (nem emiatt persze) és még a gugli fiókom is kitakarítottam. Mégsem jó....
12/24 anonim válasza:
Nekem eddig mindig sikerult, de ma engem is kidob
13/24 A kérdező kommentje:
Ez már hihetetlen...
Azért, ha valaki elkezd egy ilyen kvízt szerintem alap elvárás, hogy legalább MŰKÖDJÖN...
2017. aug. 13. 11:21
14/24 anonim válasza:
Hát igen.
Dugják fel maguknak a játékjukat oda, ahová soha nem süt a nap.
15/24 A kérdező kommentje:
Valakinek nincs rá megoldása :) ?
2017. aug. 13. 12:27
16/24 A kérdező kommentje:
Valakinek működik már?
2017. aug. 13. 20:38
17/24 .,,.,,.,, válasza:
Nem működik sehogyse, csak az e-mail maradt. :(
18/24 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki :( ...
Ugye info@comedycentral.hu ?
2017. aug. 13. 21:03
19/24 .,,.,,.,, válasza:
Vagy comedycentral@comedycentral.hu, de én mind a kettőre elküldtem, biztos ami biztos.
20/24 A kérdező kommentje:
Hát...
Nekem még ma sem működik. Nektek?
2017. aug. 14. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!