Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én szeretem a török...

Csak én szeretem a török sorozatokat?

Figyelt kérdés
Minden korombeli csak ezt a hülye Walking Deadet,Így jártam anyátokkal és hasonló számomra jelentéktelen műsorokat néz.Jó persze lehet,hogy amiket meg én nézek,az másnak jelentéktelen.De bele se néztem ezekbe a műsorokba,mert már a reklámuk is messziről taszított.Úgyhogy a korombeliekkel filmekről,sorozatokról egyáltalán nincs közös témám.A török sorozatoknak meg van valóságalapja,a valóságban is megtörténhet az emberrel,kitűnő színészi játékot nyújtanak.

2017. aug. 11. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:

lehet hogy van valóságalapja,de a kivitelezés,a tempó és ritmus totális hiánya,a díszletek,hogy minden vadonat új benne mégis alacsony a költségvetés ami süt az egészről,a valósághű emberi reakciók teljes hiánya,és hogy úgy van közölve és túlmagyarázva a sztori,hogy a 6 éves néző is megértse,ezek miatt a török sorozatok a brazil sorozatok koppintása csupán,infantilis embereknek.

de ha valósághű alapokra vágysz és néznél tv sorozat téren minőséget esetleg,akkor belevághatnál ezekbe-

borgiák

vikingek

spartacus vér és homok

tudorok

az elit alakulat

deadwood

róma

2017. aug. 11. 21:40
 2/2 anonim válasza:
100%
En imadom a torok sorozatokat :D En se szeretem ezeket a nepszeru amerikai sorozatokat, egyszeruen nem jonnek be. Amugy meg en eleve szeretem a torok zenet es szerintem a torok szineszek is jok es szimpatikusak. Tok mindegy mit gondolnak masok, szamomra a torok sorozatok a legjobbak :D
2017. aug. 15. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!