Ti hol/honnan néztek filmeket magyarul, értelmes minőségben? Gondolok itt olyanokra, mint valami jó online filmes portál, Ncore, Netflix, HBO GO.
Az a nagy helyzet, hogy szeretnék több filmet és sorozatot nézni, viszont nem tudom honnan kéne nézni, mert habár NCore-om van, tök nehezen jövök ki hónap végére a 48 órás seed kötelezettséggel és mivel a torrent 0 kbpsel tölt fel az esetek nagy részében, ezért 48 óráig kéne seedelnem. Viszont már 4. alkalommal értem el a hit n run limitemet, ami 15 napos eltiltás...
Azon is gondolkodtam, hogy előfizetek valamilyen streaming szolgáltatásra, csak nem tudom hogy mennyi kontent van és az is aggaszt, hogy nem tudom letölteni a gépemre a filmeket, mint ahogy mondjuk Androidon meg le lehet Netflixről. Mindez azért, mert nem csinált a netflix Macre meg Linuxra klienst és én Linuxot használok.
Tudtok nekem valami jó alternatívát mondani nekem filmnézésre? Nem zavar ha pl. havidíjat kell érte fizetni, az viszont jó lenne, hogyha nagy lenne a kínálat és legalább magyar felirat legyen.
Előre is köszi!
Ncore-t használok általában és van hbo-s előfizetésem, de csak tv-n nézem, az hbo go helyett is inkább letöltöm a filmeket.
Ncore-on is vehetsz prémiumot, akkor nincs havi hit and run limit. Persze így a pénz nem a készítőknek megy, te döntsd el hogy neked ez mennyire fontos.
"using Netflix natively on Linux is now really easy and basically all you need to do is use Google Chrome. “Seriously?”, absolutely, just go to Netflix.com with Google Chrome and you’ll be able to seamlessly watch Netflix content. Additionally, you have the option to turn Netflix into a Desktop Application via Google Chrome’s Web-App tools. You’ll find a tutorial for creating this Desktop Application later in this article."
A lényeg annyi, hogy google chrome-on keresztül lazán használhatod a netflix szolgáltatásait elméletileg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!