Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet ennek a filmnek a címe?

Mi lehet ennek a filmnek a címe?

Figyelt kérdés

Pár éve láttam ezt filmet, azt hiszem valami romantikus dráma lehetett.

Csak arra emlékszem, hogy egy srác elköltözött valami falusi helyre talán az apjával aztán el akart menni busszal.

Emlékszem arra a jelenetre amikor a srác egy buszmegállóban várta a buszt amikor elment mellette egy szőke lány motorkerékpárral majd pár méter után visszafordult és visszament a buszmegállóhoz aztán megmondta neki hogy ma nem megy busz aztán elment a motorkerékpárral. Később egymásba szerettek.. Nem sokra emlékszem már csak annyira, hogy nyáron játszódik.

Nem tudom, hogy amerikai vagy más nyelvű volt -e a film.

Arra sem emlékszem, hogy feliratosan vagy szinkronosan néztem..

Már minden lehetőséget kipróbáltam, hogy megtaláljam a google segítségével, de sajnos nem jártam sikerrel sem angol sem magyar kereséssel.

Aki látta az biztosan felismeri erről a buszmegállós jelenetről.

A válaszokat előre köszönöm.

2017. aug. 5. 14:55
 1/1 A kérdező kommentje:

A kérdés nagyon régi, de megválaszolom saját magamnak XD

Rég rátaláltam már, a kukorica gyermekei 2.resze volt az, ha esetleg valakinek kellene.

2022. ápr. 8. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!