Paul és Paul Junior tényleg összevesztek?
Nezettseg eses miatt lett vege a sorozatnak ugy tudom. Osszeveszes utan is ment a sorozat tovabb. Igaz mas neven.
Szerintem ha kamu lett volna mara mar kiderult volna, hisz evek ota nem forgatnak. A sok ott dolgozo kozul vki tuti elpletykalta volna.
Volt birosagi ugyuk, de az a kozos ceg miatt volt, nem pedig balhe miatt. Az oreg kiakarta vasarolni a cegbol a fiat (resztulajdonos volt a Jr.), de aron alul.
Kösz a választ!
A sorozat valóban ment tovább, de amennyire én emlékszem nem volt hosszú életű, talán 1-2 évad volt csak (vagy még annyi sem)? És én erre hallottam azt, hogy végül azért lett vége, mert még ezen IS összevesztek, Paul nem akarta hogy Paul Junior az ő műsorában népszerűsítse magát és ezért inkább befejezték a sorozatot. Nem tudom, hogy igaz-e.
Szerintem ez tuti nem igaz. Az occ elég nagy szarban volt és van is. A lassan 10 évvel ezelőtti válság miatt eléggé visszaestek a rendelések (Sr nyilatkozta ezt), kellett volna nekik a sorozatból származó plusz pénz és népszerűség.
Amúgy eléggé friss hír, hogy 2018ban visszatérnek a Discovery-re új sorozattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!