Tudnátok ajánlani valami nagyon jó filmet, ami inkább vígjáték kategóriájú, de egyben ilyen "lélekerősítő" hatású, amely tényleg megmarad az emberben? És lehetőleg ne legyen 20 évnél régebbi. Köszönöm.
Figyelt kérdés
ilyeneket mint pl. "Őrült, dilis szerelem"2017. aug. 3. 13:11
11/19 anonim válasza:
Valamelyest ismerem az y generációt
12/19 A kérdező kommentje:
Z-generáció vagyok, amúgy 17:)) de semmi bajom a nálam idősebb filmekkel, de engem nem nagyon fognak meg az ilyen régi, 30+ éves filmek, nem tudom miért:)
2017. aug. 3. 15:33
14/19 anonim válasza:
mintha csak az unokaöcsém hallanám-12 éves- 2000 előtti filmeket nem néz mert régiek,és nem tetszenek neki kivéve a Stand by me c filmet river phoenix-szel és a kincsvadászok (goonies)c.filmet.de ajánlom a ford farlaine klandjai,fenegyerekek,múmia,és Indiana Jones filmeket(kivéve a kristálykoponyás)apácashow,kidobós sok flúg,Dutyi dili,a hal neve vanda,napos oldal,még zöldebb a szomszéd nője,durr durr és csók,zombieland ,római vakáció,Blöff,A ravasz az agy és két füstölgő..,apádra ütök és folytatásai,babysitting 1-2,a listán vannak direkt régebbi filmek is :D a filmeket nem lehet nem nézni csak mert "régiek" néha nézz meg egy kifejezetten régi filmet is pld a római vakáció! gregory peck és audrey hepburn fantasztikus alakításával :)hiszek benned menni fog :)
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm (eddigi) utolsó, tényleg szép, hosszú lista. Láttam a római vakációt már többször is és tényleg tetszett:) és nem vagyok 12 éves:)) már rég nem... és nekem, ha jól egy '82-es film is bejön akár... :)
2017. aug. 3. 19:32
16/19 anonim válasza:
az unokaöcsémről beszéltem ő 12 éves :D mikor mondom neki hogy vannak klasszikus filmek melyek kortalanok ő csak legyint
17/19 A kérdező kommentje:
Ez viszont igaz: tényleg vannak kortalan filmek:)
2017. aug. 3. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!