Malec fanok, mit szóltok a Shadowhunters 2. évad 18. részéhez?
Figyelt kérdés
Én teljesen kiakadtam, nem hiszem el hogy szakítottak. Azok a vissza játszások pedig nagyon sexy-k és aranyosak voltak. Egyszerre volt izgalmas,sexy és szomorú ez a rész .2017. aug. 2. 21:51
1/6 anonim válasza:
Dettó így érzek. :-D Mondjuk én csak a Malec miatt nézem a sorozatot eleve.
2/6 anonim válasza:
Engem az bosszant, hogy végre van a sorozatban egy komoly, jól működő (pár)kapcsolat és azt is muszáj elcseszni, mert nehogy már egy kicsit is nyugi legyen Malec-fronton... Nyilván generálni kell a feszültséget-izgalmakat-drámát, de ezt most akkor is nyugodtan kihagyhatták volna. Mindegy is, nem eszik olyan forrón..., lesz itt még nagy összeborulás. :)
3/6 anonim válasza:
Sziasztok! Értem, hogy mindenki ki van akadva. (khm ahogy én is :D) de akkor nem olvastátok a könyvet, és ugye a sorozat is az alapján készül, szóval nyugi...
INNENTŐL EGYESEKNEK SPOILER! (akik nem olvasták a könyveket)
Ugye erre szükség volt, mivel a könyvben is megtörténik, csak teljesen más okból. Szerintem jól tették hogy legalább ennyire hűek maradtak az eredeti történethez. Aztán persze lesz újra Malec <3. Anélkül nem nézném én se tovább:-D
4/6 anonim válasza:
A könyvek ismerete nélkül is sejthető, hogy lesz "Malec-reunion", a kérdés csak az, hogy meddig kell nélkülöznünk a heti Malec-adagot... ;))
5/6 A kérdező kommentje:
Hát, igen. Én olvastam a könyvet, ott is nagyon szomorú volt a szakítás. És természetesen tudom hogy össze fognak jönni,de kérdés hogy mikor? Mert ha csak a 3.évadban akkor arra még várhatunk.☹
2017. aug. 3. 17:49
6/6 anonim válasza:
A könyvekben meddig tart a mosolyszünet? Tudom, hogy elég sok mindenben eltért eddig is a sorozat a könyvektől, nyilván más tempóban haladnak az események is, de azért talán nagyjából be lehet lőni...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!