Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen filmet tudtok ajánlani...

Milyen filmet tudtok ajánlani nekem ma estére?

Figyelt kérdés
Áthívtam néhány barátomat barátnőmet egy esti mozizásra nézünk egy horrort ami meg van hogy mi de az utána következő vígjátékot még nem sikerült kiválasztani tudnátok ajánlani valami nagyon nagyon hatalmasat lehetőleg a mostani évekből :) ( világméretű problémáim vannak mint látjátok) :)
2010. máj. 23. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen korosztályba tartoztok?
2010. máj. 23. 14:11
 2/9 A kérdező kommentje:
17-18-19
2010. máj. 23. 14:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Horrornak a Kísértetjárás Conneccticutban-t gondoltam vagy az árvaházat bár az utóbbi nemigazán horror műfajba tartozik de szép film
2010. máj. 23. 14:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a legnagyobb vígjáték a Feketék fehéren,de azt biztos láttátok már.Mi nemrég A csajom apja ideges c. filmet néztük meg,szerintem egész jó volt.
2010. máj. 23. 14:18
 5/9 anonim ***** válasza:
kisertetjaras cone... az szar.vigjateknak ajanlom a Tokyo Gore Police-t. http://www.youtube.com/watch?v=nFKP9lB_F7s
2010. máj. 23. 14:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Másnaposok
2010. máj. 23. 16:48
 7/9 anonim ***** válasza:

* A csúf igazság

* Szökőhév

* Derült égből Polly (ez mindig brválik nálam)

2010. máj. 23. 19:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Mit néztetek meg végül?
2010. máj. 24. 12:50
 9/9 A kérdező kommentje:

Az árvaházat azon a lányok pityeregtek a végén :)

vígjátéknak a Tesó tusát de hogy az mekkora baromság a végén szivacsos volt mindenki agya olyan fárasztó volt az a film:D köszi azért a tippeket legközelebb ezekből válogatok majd

2010. máj. 25. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!