Mi a véleményetek a Trónok harca új részéről (7. évad 3. rész)? Csak az nézze meg aki már látta a részr, mert spoilert tartalmaz!
a 6. évadban úgy éreztem hogy az egyetlen jó karakter a sorozatban aki nem ripacskodik és idegesitő, az Bolton, ahogy ő meghalt az nekem nagy csapás volt, mondván most akkor mit nézzek ezen a kihalóban lévő sorozaton, de a 7. évadban úgy tűnik felpörögnek az események és az, hogy a szinészek és a karakterek is nagyon gyengék és illogikusak már nem is tűnik akkora gondnak
szerintem Cersei más módon fog meghalni, hogy a trónra ki kerül, azt a fene tudja de a cimből következtetve Jon és Daenerys közösen fogja legyőzni a másokat, igy valszeg egyikük lesz a trónon
a csatát nem értettem.
a vár még oké,hogy nem akarja lerombolni.
de denerisznek ott a légi haderő.
vagyis a logikus az lenne,hogy az általa vívott csaták képe annyi,hogy a sárkányok végigmennek az ellenség felett 3x-4x,porrá égetik a nagyját,aztán jönnek a makulátlanok bevégezni a melót és ennyi.
ehelyett otthon repteti őket.
ez ugyanolyan buta marhaság mint amikor nem végeztette ki a mestereket és aztán vesződött ott a hárpia fiaival miattuk.
a másik a sárkányok kajáltatása,ki van hagyva.
most egy kopár szigeten vannak és mivel hüllők,gondolom nem kell naponta enniük,de akkor is azért hetente 1 ekkora sárkánynak szerintem meg kell ennie legalább 100 birkának megfelelő húst vagy többet.
3 sárkány heti 300 birka,vagy heti 200 ló.
hol van ennyi hús arra ami eltart 3 ekkora zabagépet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!