Tronok harca! A konyv a sorozat utan?
Elkezdtem nezni a Tronok harcat, a 6. evad 9. resznel jarok. Ugy gondoltam , ha lemegy ez a 7. evad mizeria, elkezdem a konyvet is. A kerdesem az lenne, mekkora ugras lesz a sorozat es konyv kozott?ugy tudom van bovel kulonbseg. De azert ertheto lesz? Nehany dolog most se jon at, ilyenkor rakerek es ,, jaa tenyleg,,.
Ilyenek pillanatok varhatoak lesznek a konyvben is, vagy azert ott reszletesebben elmagyarazzak a dolgokat? Valamint a nevekkel vagyok bajban, aki pl nem kapott nagy szerepet, de fontos karakter, az nem is nagyon maradt meg a fejemben.. reszek, evadok elteltevel mikor emlitik, csak nezek hogy ki ez?? Es ra kell ujra keresnem. Ezek alapjan bajban leszek szerintetek a konyvvel?

En meg csak az elso konyvet olvastam, de tervezem mindet elolvasni. A konyv plusz informaciokat kozol veled, meg ha jol tudom, akkor a dolgok ott van, hogy egeszen mashogy tortentek. Pl aki a sorozatban halott, nehanyuk meg el a konyvekben. De mindenkeppen tobb informaciot ad a vilagrol, megvalaszol kerdeseket, teoriakat szoktak alatamasztani vele, stb... Szerintem mindenkeppen megeri elolvasni.
A nevek meg nem mindenkinek mennek, pl egyik ismerosom se tulzottan jo a nevek megjegyzeseben, ellentetben velem. Ezert en mindig segitek nekik, es kiegeszitjuk egymas tudasat :D

A könyv sokkal részletesebb, minden be van mutatva, olyan dolgok is, amikről nem is gondolnád, hogy léteznek a sorozat alapján.
A sorozat a könyvekhez képest egy kis vakarcs. Ha a nevekkel bajban vagy a sorozatban, akkor még inkább bajban leszel a könyvekben, mert a sorozatban a könyvbeli karakterek 5%-a sincs benne. De egyébként minden könyv végén van függelék, ahol felsorolják a házakat és hogy kik tartoznak oda és kapcsolódnak hozzájuk.
Minél több évadot csináltak, annál inkább eltértek a könyvektől sajnos.
Lehetne sorolni a különbségeket napestig, de egy szó, mint száz, a könyvek sokkal jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!