Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Harry Potter és az Azkabani...

Harry Potter és az Azkabani fogoly?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A HP 3. részében Sirius végig meg akarja ölni Harry-t, majd miért lesz hirtelen hú de nagy a szeretet? Nem értem emberek, valaki világosítson fel, mert vagy tizedjére nézem és nem értem, de biztos vagyok benne hogy én vagyok a hülye. Köszönöm előre is.

2017. júl. 29. 14:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Valóban nem töltöttem még a huszat, de tudod ahogy hozzámszólnak, úgy válaszolok. Telibeszrom ki mit gondol, aki csicska választ ad, annak én is azt adok, na csá, és köszönöm a válaszokat tényleg. :)
2017. júl. 29. 22:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de mi válaszolunk a kérdésedre csak te nem akarod elfogadni, vagy megérteni, és nézd át a korábbi válaszokat hátha találsz kielégitő választ.

Ha nem érted, olvasd el a könyveket, sok minden világossá válik. Ha nem akarod akkor meg fogadd el a filmet ahogy van. Akár hányan irjuk, a patkányt akart megölni, nem Harry-t, úgye hiszed el

2017. júl. 29. 22:44
 13/15 anonim ***** válasza:
90%
Már a kérdésedből kiderült kedves kérdező hogy hülye vagy de a válaszaiddal meg is erősítetted ezt :D
2017. júl. 30. 13:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

mikor Harry szülei megtudták hogy Voldemort keresi őket egy rejtekbűbájjal elrejtőztek amihez kellett egy titokgazda

a lényeg az volt rajtuk kívül csak a titokgazda tudja hol vannak

eredetileg titokgazdának Sirius-t kérték meg, de ő az utolsó pillanatban úgy döntött legyen Pettigrew a titokgazda

Csak Pettigrew félelemből beárulta Voldemortnak Potteréket aztán mikor Sirius számonkérte rajta az árulást levágta a saját ujját és elmenekült patkány képében (Pettigrew animágus volt és patkánnyá tudott alakulni)

A végeredmény az lett így, hogy Sirius a titokgazda, elárulta Potteréket és megölte, vagyis porrá zúzta Pettigrew-t, akiből csak egy ujj maradt hátra miután végzett vele

Sirius sosem akarta bántani Harry-t, hanem Pettigrew-t akarta bosszúból megölni azért, amiért elárulta James-t és Lily-t, csak 12 évnyi azkabani raboskodás után mikor megszökött Sirius nem volt teljesen stabil mert a bosszúvágytól elvakulva akarta levadászni Pettigrew-t, csak végül Harry nem hagyta hogy Sirius és Lupin megöljék Pettigrew-t mert a) nem akarta hogy az apja legjobb barátai Pettigrew szintjére lesüllyedve gyilkosokká váljanak b) ha Pettigrew-t élve a minisztérium elé viszik az felmenti Sirius-t (ahogy Lupin is csak azután segített Sirius-nak miután Harry közölte hogy a Tekergők térképén látta Pettigrew nevét, amire Harry azt hitte hibás, de Lupin tudta a térkép sosem téved, lévén ő és a barátai készítették)

2017. júl. 31. 21:17
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Féregfarkot akarta megölni végig, csak mindenki azt hitte, hogy Harryt.

Lupin azért mondta, hogy előbb magyarázzák el Harrynek miért, mert ezzel arra célzott, hogy magyarázzák el neki, miért ölik meg Féregfarkot.

2017. aug. 3. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!