Melyik a legszomorúbb film a világon?
Hallottam pénteken a Mokkába, hogy csináltak egy ilyen listát az amerikaiak, és ott a Bambi lett az első, a második pedig a Titanic. A harmadikra nem emlékszem.
Érdekelne, hogy szerintetek melyik a legszomorúbb (vagy esetleg legnyomasztóbb) film.
1. A millió dolláros bébi
2. Életem értelme
3. Gyógyító szeretet
4. Suttogó
5. Súlyos titkok
a leges legszomorúbb a -Halgass a szívedre /mielőtt azthiszitek nyálas romantikus kaki,NEM ÍGYVAN ezen nincsember aki nemsír,persze van benne romantika is!/
-Keith
-Komfortos /izgalmas,egyben pityergős/
-Az utolsó szamuráj
-Az ördög számtana (de még mennyire:(
-A csikó (na ezen 1 órán át is sírsz
-1 liter könny (ez volt életem egyik legtragikusabb filmje:(
Ez jó kérdés vegyük az alap műveket, melyek mellet ilyen "Ollókezű Edward" kaliberű film kuka...
(The Green Mile, 1999) Halálsoron. Én ezt elsőnek csak olvastam, utána rávettem magam, hogy megnézem, azt hittem csalódok, nagyot tévedtem, hogy féltem! Mái napig kedvenc dráma filmem! (Tom Hanks, David Morse, Michael Clarke Duncan)
(Intouchables, 2011) Életrevalók. Nem olyan rég néztem meg és eléggé meghatott. Francois Cluzet, Omar Sy
(Gran Torino, 2008) Gran Torino. (Clint Eastwood, Christopher Carley)
(The Shawshank Redemption, 1994) Remény rabjai. (Tim Robbins, Morgan Freeman)
Nálam ezek a top filmek! Figyelmetekbe ajánlom!:)
Az ózeánjáró zongorista legendája
Hacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!