Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » DC vagy Marvel? Kinek melyik...

DC vagy Marvel? Kinek melyik a kedvence és miért?

Figyelt kérdés

#Marvel #szuperhősök.
2017. júl. 25. 15:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Csak kíváncsiságból megkérdezem, hogy nálad kik azok az aktív rendezők, akik jobbak lehetnek Nolannél (szerintem rengeteg van), ha Trier biztosan nem.

Nem kötekedni akarok, csak érdekel egy képregényfilm rajongó ízlése.

2017. júl. 25. 21:30
 12/16 anonim ***** válasza:
David Fincher, Scorsese, Wes Anderson, Tarantino, Darren Aronofsky, Edgar Wright, Matthew Vaughn. Pár általam kedvelt rendező. De Nolan a kedvencem.
2017. júl. 25. 23:03
 13/16 Bihar Valatonon ***** válasza:

Kicsit túl tolják sokan ezt a Nolan féle Batman témát :DD a 3. Nolanes Batman egy rakás összedobált trágya volt, és közel sem volt jó!

A Marvel cuccok könnyen emészthetők ezért vannak odáig sokan érte. Az új Pókember meg talán az egyik legsemmilyenebb, persze ott is azért kellően rádolgoztak a sablon Marvel betétekkel, de talán majd a Venommal csinálnak is valamit nem csak erőltetett közönségfilm lesz. Amúgy ott volt az Iron Fist sorozat ami nagyon is rossz a Marveltől.... :)

DC-nél megvalósítási bajok vanak, amin most már talán sikerül lassan felülemelkedni. Leto féle Joker rettenetes ez egyértelmű, de a Batman Superman cucc max csak sokaknak azért nem tetszett, met nem votl olyan erőltetett zúzás, mint a Marvel cuccai....de ha nem filmileg nézzük a DCvilága sokkal jobb ahonnan nem egy karakter témában lopott a Marvel igen sok alkalommal. :)

2017. júl. 26. 01:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Mindkettő sz*r
2017. júl. 28. 12:51
 15/16 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó de én nem ezt kérdeztem !!!
2017. júl. 28. 21:25
 16/16 anonim válasza:
DC-ben jobbak a sorozatok, de a Marvel-ben jobbak a filmek:) Nagyon nehéz dönteni, de szerintem inkább Marvel
2020. jún. 16. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!