A Baywatch (2017) filmben titeket nem zavar hogy cenzúra nélkűl mutatnak egy péniszt?
Nekem kicsit fura
Ti hogy vagytok ezzel ? :D
?
Miér lenne fura? Láttad te a Sailor Moon Stars-ot? Ott a végén Usagi tök meztelen :) Pedig az '94-es anime.
Néhány év alatt az emberek tűréshatára és értékrendje alaposan megváltozott. Manapság a péniszek, csöcsök, non-stop káromkodás, drogozás, szex a humor forrása a filmekben. És ha nem is mind ezekre épül, (a legtöbb pedig ezekre épül) szinte kötelező jelleggel ott van mindegyikben.
Elég ha megnézzük az elmúlt évek vígjátékait:
Baywatch, Nagyfater elszabadul, Mike és Dave esküvőhöz csajt keres, A kém, Rossz szomszédság, Agyas és agyatlan.
Pedig régen, érdekes módon ezek nélkül is lehetett szórakoztató darabokat készítettek.
és legalább ciciket meg punit is mutatnak benne akkor már?
még nem láttam,aztán ezek után már annyira sem érdekel mint eddig,főleg ha még cici,meg puni sincs,farok viszont van.
2.vagyok
Most látom, hogy az utolsó mondatot kicsit elbaltáztam, bocsánat.
*Pedig régen, érdekes módon ezek nélkül is lehetett szórakoztató darabokat készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!