Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha lenne öt most élő karakter,...

Ha lenne öt most élő karakter, akiket megmenthetnétek a haláltól a Trónok Harcából a sorozat végéig, kik lennének azok? És melyik az az öt, akit nem akartok élve látni? Indokoljátok!

Figyelt kérdés

Akiket megmentenék:

1. Arya Stark: Messze a kedvenc karakterem, egyszerűen csodálatos karakter, imádom. Ha meghalna, nagyon szomorú lennék.

2. Olenna Tyrell: Lány unokája az egyik legjobb karakter volt a sorozatban, amellett hogy pozitív karakter volt, nagyon okos és agyafúrt is, csakúgy, mint nagyanyja.

3. Tyrion Lannister: Az egyik legjobb karakter, nem kell részleteznem, miért.

4. Sansa Stark: Hatalmas személyiségfejlődésen ment keresztül az első évad óta, remélem, hogy ő is élni fog a sorozat végéig.

5. Varys: Az a legkülönlegesebb benne, hogy még mindig nem tudom, hogy pozitív vagy negatív szereplő-e. De nagyon szeretem.

Miném hamarabb szeretném, hogy meghaljanak:

1. Euron Greyjoy: Utálom. Egy beképzelt k.csög, remélem nem lesz nagy szerepe.

2. Randyll Tarly: Unszimpatikus jellem.

3. Gregor Clegane: Nagyon nem szeretem Oberyn megölése miatt.

4. Petyr Baelish: Valamiért nagyon unszimpatikus, sohasem szerettem.

5. Robin Arryn: Szereti egyáltalán valaki? :D Kíváncsi lennék, ki lenne Sasfészek örököse, ha meghal.

Meglepő, de Cersei Lannister nincs a "halállistán". Sok mindenre képes és kell egy ilyen szereplő is a sorozatba.

2017. júl. 24. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Akiket megmentenék:

1. Cersei: a könyvekben az egyik kedvencem és a sorozatban is már csak főleg miatta akad érdekes történetszál

2. Qyburn: jó párost alkotnak Cersei-jel

3. Jaime: a könyvekben a másik kedvencem, jó lenne, ha végig életben maradna és végre otthagyná Cerseit és összejönne Briennel

4. Bran: bár nagyon le lett százalékolva a karakter és a történet, még mindig úgy gondolom, hogy vele érdekes dolgokat lehetne véghezvinni

5. Davos: Elég sok minden keresztülment már, de végig megőrizte a racionalitását és ez nagyon szimpatikus benne.

Akik jó lenne, ha meghalnának:

1. Ellaria Sand: Gyűlölöm a karaktert és a színésznőt is(+meg a producereket), amiért beleerőltették a sorozatba, a neve miatt és mert Varma "benne akart lenni". Ott rohadjanak meg, ezért képesek voltak tönkretettni egész Dorne-t.

2. Jon Snow: Igazából holtan hagytam volna már az 5. évad végén, különösebb bajom nincs vele (kivéve, hogy unalmas), de szerintem érdekesebb lenne, ha Sansa nélküle szerezte volna viszza északot és most egyedül kellene foglalkoznia a vadakkal, másokkal, stb.

3. Daenerys: Attól eltekintve, hogy Clarke borzalmas színész...na jó nem, ettől nem lehet eltekinteni. De már kezd az agyamra menni, hogy minden részben elmondják, hogy ő arra született, uralja a hét királyságot.

És eléggé váratlan lenne, ha elesne a mások elleni harcban.

4. Jorah: Ezt a gerjedelmét Danyre soha nem tudtam hova tenni és kényelmetlenül is érzem magam miatta folyton, ha képernyőn van.

5. Melisandre: Mennie kell Shireen miatt. Egyébként jó karakter lenne és a színésznő alakítása is tetszik.

A halállistára még úgy pluszban felraktam volna Missandeit és Grey worm-öt is, mert nem érdekel a románcuk, ennek ellenére nyomatják rendesen.

2017. júl. 24. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
*Elég sok mindenen
2017. júl. 24. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:
20%

Menteném:

- Sansa, Arya, John és Bran meg Meera: szimpatikusak és mindegyikük hatalmasat változott

- Tyrion

- Brianne és az apródja: hűségesek és betartják a szavukat

- Ser Joras: szimpatikus és hűséges Daenerishez

- Samwell és Gilly

Akik haljanak:

- Theon: undorító, hagyja a saját nővérét is kivégezni, egy teljes csőd az az ember

- Baelish: bár szeretem a negatív karaktereket és ő jól hozza a sajátját, képes lenne romba döntnei a világot, ha megkaparintaná a Trónt

- Robin Arryn: egy senki, gyenge kisfiú, felesleges mellékszál

2017. júl. 24. 20:51
 4/7 anonim válasza:
71%

Akiket életben hagynék:

1. Havas Jon: mindenképp első nálam,sokan unalmasnak tartják és hasonló dolgok,de én nagyon kedvelem a karakterét. Ahogy teltek az évadok mint külsőleg és belsőleg is megemberesedett,mindig nehéz döntéseket kell hoznia és ezeket próbálja úgy,hogy a lehető legjobb legyen mindenki számára.

2. Varys.: az az agyafúrtság és okosság amit az ő karaktere képvisel elképesztő.

3. Jorah Mormont: mindenképp, az elűzésével már rendesen rászolgált arra amit tett. Ilyen hűség után,kijár neki is a jó és,hogy végre újra láthassa nagy szerelmét :D

4. Melisandre: őt azért,mert az a tudás és képesség keveseknek adatott meg és nem kéne veszni hagyni mivel nagy segítség lehet a későbbiekben.

5. Sandor Clegane: rá pusztán csak kíváncsi vagyok,hogy hogyan is fog alakulni a sorsa, mindig is kedveltem mert mindig olyan védelmező típus volt az én szememben.

Akiket viszont szívesen látnék holtan:

1. Cercei :egyértelműen. Jamien kívűl elvesztette az összes szerettét, ezért is plusz néhány más dolog miatt is kezd "megőrülni", mint Aerys.

2.Sansa: Egyre idegesítőbb a karaktere,hogy a 0 tapasztalatával próbál mindenbe belepofázni, oké tök rendes volt tőle,hogy "megmentette" Jonékat a fattyak csatájában,de amúgy meg nagyon semmit sem tett.

3.Euron: ezt magyarázni se kell.

4.Daenerys: A sorozat elején bármennyire is ő volt a kedvencem,mostanra annál inkább.Konkrétan most még a semmi királynője de azért hajtson térdet neki mindenki,ugyan már.

5.Theon: igazából ő annyira semleges karakter számomra,hogy nyugodtan mehet a süllyesztőbe.

2017. júl. 29. 00:40
 5/7 anonim válasza:

Akiket megmentenék:

1. Havas Jon, mert szerintem ő a legalkalmasabb arra, hogy megküzdjenek a másokkal, bár az is érdekes lenne ha elesne a csatában és ő lenne az új Éjkirály.

2. Daenerys, mert szeretném látni a vastrónon, talán az is kiderülne, hogy teljesen alkalmatlan 7 királyság irányítására

3. Ser Jorah. Ha már végignéztük azt az undorító bőrlehámozós jelenetet, akkor élnie kell és a király(nő)i testőrség parancsnoka kell legyen.

4. Jaime, mert szeretném látni ahogy cserben hagyja Cerseit és segít Danynek letaszítani őt a trónról. Érdekes fordulat lenne.

5. Cersei, mert nagyon erős és okos nő, viszont sok rossz dolgot tett, ezért valami élete végéig tartó szenvedést érdemelne.

Szeretném, hogy meghaljanak:

1.

2017. júl. 30. 14:53
 6/7 anonim ***** válasza:
70%

Menteném:

1. Euron Greyjoy: Nagy kedvenc. Visz egy kis balanszot Dany és Cersei közé így Dany nem lesz nagyon OP.

2. Randyll Tarly: Valószínűleg a legjobb élő hadvezér Westeroson. A Mások ellen nagyon jól jönne. Plusz, ha angolul nézed akkor hihetetlenül jó hangja van :D

3. Tyrion Lannister: Egyértelmű.

4. Edmure Tully: Szegény nagyon sokat szenvedett, remélem újra látjuk és túléli.

5. Éjkirály: Érdekes karakter. Kíváncsi vagyok hogy ki is ő valójában. Az pedig nagyon gagyi lenne ha meghalna.

Meghaljanak:

1. Olenna Redwyne: Előző évadokban jó volt, de most nagyon idegesítő.

2. Ellaria Sand: Megölte Myrcellát és ok nélkül utálja az összes Lannistert. Majd hétfőn kiderül mi lesz vele :D

3. Daenerys Targaryen: Rettentően idegesítő, emellett nagyon rossz uralkodó. Tyrion és Varys nélkül nem tudta volna megtartani Mereen-t.

4. Gregor Clegane: Sandor Clegane-nek kell megölni. CLEGANEBOWL HYPE

5. Jaime Lannister: Csak egy kicsit lett jobb ember.. Megígérte Edmure-nek hogy a feleségével és a fiával élhet a Kaszter-hegyen, de megszegte az ígéretét és visszaadta Edmure-t Walder Frey-nek..

2017. júl. 30. 18:32
 7/7 anonim válasza:

-Sandor Clegane: bunkó de nagyon jók a beszólásai

-Arya Stark: legjobb karakter

-Lyanna Mormont: okos és szerintem cuki

-Olenna Tyrell: jó királynő lenne

-Tyrion: jó meglátásai vannak

Meghaljanak:

-Euron: beképzelt köcs.g

-Daeny: mert nem lenne jó királynő, Tyrion és Varys nélkül nem lenne sehol

-Jamie: nem szimpatikus

-Kisujj: mert folyton keveri a sz.rt

-Ellarya Martell: ok nélkül ölte meg Myrcellát

2017. aug. 22. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!