Mik ezek a hülye szabályok ebben a gyakorikérdések oldalán?
Figyelt kérdés
Vannak sok szabályok ebben az oldalban ami tényleg idegesítő lehet számomra. Meg nektek is. Pld válaszolnék egy kérdésre de nem engedi mert várnom kell 5 percet míg újra írhatok. Ki mondja meg,hogy én mikor írhatok egy kérdésre????! Szép szabály. Meg az új kérdésnél is ez van,hogy kérdeznék valamit de 15 percik nem írhatok ki semmit. Fantasztikus ezek a szabályok Nektek vélemény erről a szabályról?2017. júl. 23. 02:55
1/4 A kérdező kommentje:
Bocs nem ide akartam
2017. júl. 23. 02:57
2/4 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, de ez van. Valamilyen okuk biztosan volt rá.
3/4 anonim válasza:
Ha ezek nem lennének, az ilyenek mint te mindent szétspammelnének.
4/4 anonim válasza:
Az 5 perces szabály két válasz között csak az újaknak van. A két kérdés közötti 30 perc meg logikus. Az az oka hogy egyetlen egy fiókkal ne tudják elárasztani az oldalt új kérdésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!