Melyik Doktor a kedvencetek a Ki vagy Doki sorozatból?
Sziasztok!
Nekem Matt Smith (11. Doktor) a kedvencem, de David Tennant (10. Doktor)-*t is szerettem.
Nem tudom miért de valahogy Peter Capaldi alakítása nem fogott meg és most, hogy nővé regenerálódik eléggé aggódok, hogy a sorozat színvonala elindul a lejtőn.- (Nem magával a ténnyel van bajom, hogy nő lesz, hanem azzal, hogy ki kapta a szerepet.)
David Tennant az abszolút kedvencem.
Én kíváncsian várom most az új Doki milyen lesz nőként.
David Tennant az abszolút kedvencem. A második helyen holtversenybe van Matt Smith és Peter Capaldi. Sokan szeretik Tom Bakert is, de őszintész szólva én nem láttam a Classic Who-t.
Eleinte én is aggódtam a női főszerep miatt, de ha Jodie Whittaker alakítása legalább olyan jó lesz, mint az eddigi Doktoroké, szerintem nem lesz probléma.
Egyértelműen Tennant. 😍
Bekönnyeztem amikor regenerálódott. 😭
De Smith-t is bírom. :D
Nekem abszolút David Tennant a favorit. Christofer Eccleston sem volt rossz, sajnáltam is mikor regenerálódott - ekkor még nem tudtam milyen lesz a következő. Most jutottam el a Matt Smith-es részekhez, nem rossz de nem is különösen szimpi, majd talán késöbb...
A 12.-et illetve a csajszit nem várom. Olvastam olyat is, hogy a sorozat minősége rohamosan romlik. Ez sajnálattal tölt el. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!