Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars: Ha Darth Maul...

Star Wars: Ha Darth Maul túlélte a zuhanást kettévágva a Naboon, akkor Sidious miért halt bele mikor Vader bedobta egy hasonló aknába?

Figyelt kérdés
Érdekes, főleg annak fényében hogy Sidious minden idők egyik legerősebb sith nagyura volt, Plagueis tanítványa (aki megmentette az embereket a halálból), míg Maul csak egy "alap" sith, egy harcos. Ennek ellenére mindketten ugyanannyit (kilométereket) zuhannak, Mault pedig még derékban ketté is szelte Obi-Wan, ő mégis túléli, Sidious meg megpurcan mikor Vader ledobja. Ez miért van?

2017. júl. 22. 19:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"Szerintem egy igazi rajongó nem tudja komolyan venni azt a sok hülyeséget."

Pedig pont az igazi rajongók szeretik a legjobban :DD nézz csak fel Magyarország legnagyobb SW fórumára ;) swsaga.hu

2017. júl. 27. 12:30
 12/26 anonim ***** válasza:
#11 Olvastad már az eredeti klónháborús regényeket és képregényeket? Ezerszer jobb történetek voltak mint a TCW marhaságai. Sora Bulq mond valamit?
2017. júl. 27. 12:38
 13/26 anonim ***** válasza:
Nem olvastam, és nem érdekelnek. Te meg nem szereted a TCW-t, szíved joga. De ne állíts olyan valótlanságokat, hogy "igazi rajongó nem veszi komolyan"
2017. júl. 27. 12:43
 14/26 anonim ***** válasza:
Ha nincs összehasonlítási alapod, akkor hogyan alkotsz véleményt? Lehet hogy azok ismerete nélkül én is könnyebben elfogadnám. Viszont mivel ismerem a SW univerzumot komolyan vevő és tiszteletben tartó mesterműveket, felfordul a gyomrom a szkájgájtól és a hasonló gyerekes hülyeségektől.
2017. júl. 27. 14:27
 15/26 anonim ***** válasza:
Elbeszélünk egymás mellett úgy látom...
2017. júl. 27. 14:34
 16/26 anonim ***** válasza:

A "Skyguy" nekem sem tetszett :D

Meg úgy egyáltalán Ahsoka karaktere sem, bár őt nagyon-nagyon-nagyon sokan kedvelik..

Meg Darth Maul visszahozásának is semmi értelme nem volt, csak a marketing, nagyon pénzszagú lett a végére a sorozat pedig amúgy szerintem egész jól indult.

De nekem ennek ellenére tetszett, legalábbis sokkal jobban mint a hányadék Rebels, persze az etalon továbbra is a 2003-as Samurai Jack-re hajazó széria :D

2017. júl. 27. 14:34
 17/26 anonim ***** válasza:
A régi sorozat szerencsére tiszteletben tartotta a könyveket és a képregényeket.
2017. júl. 27. 19:08
 18/26 anonim ***** válasza:

Bár a rajzfilm sorozat kánon, szerintem enm érdemes vele foglalkozni, legalábbis én nem foglalkozom vele. Számomra csak a film van, az a lényeg.

Korábban az ilyen-olyan képregényekben, könyvekben, pc játékokban hatalmas marhaságokat találtak ki, és úgy tűnik most a rajzfilmekben is hasonló baromságok vannak. Maul meghalt kész. Dramaturgiailag se lenne értelme a túlélésének, mert már semmi szerepe nem volt.

2017. aug. 19. 00:27
 19/26 anonim ***** válasza:
A régi képregények, regények és játékok nem voltak rosszak. Elég csak a Köztársaság sorozatra, a Halálcsillagra, vagy a Jedi Outcastra gondolni.
2017. aug. 19. 08:57
 20/26 anonim ***** válasza:
Ummmm....mert felrobbant Sidious. Meg a Halálcsillag is.
2019. jún. 18. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!