Mikor lesz mar vege a The Walking Dead-nek?
Figyelt kérdés
Egy jol indulo sorozatbol egy fos lett, kinszenvedes, eroltetett az egesz. Mikor lesz mar vege??
(Nem, nem kovetem mar a sorozatot, de ha valami sorozatot toltok le mindig felbukkan a walking dead is a listaban es eszembe jut hogy milyen fos lett es ujra ideges leszek)
2017. júl. 22. 15:38
1/5 anonim válasza:
Én ha valamit/valakit nem szeretek akkor nem foglalkozok vele és nem hagyom hogy felidegesítsen. Attól nem lesz hamarabb vége hogy provokáló kérdést írsz ki a neten és direkt a sorozattal foglalkozol, mikor téged nem érdekel. Akkor szard le.
2/5 anonim válasza:
Amikor a 6. évad végén megjelent Negan a hírhedtté vált cliffhangerrel, a rendezők egy nyilatkozatban azt állították hogy nem tervezik egy évad alatt lezárni ezt a szálat, összesen még legalább ennyi évadot terveznek.
Hogy tényleg lesz-e 10+ évad az persze más kérdés, de egyelőre még elég népszerű a sorozat hogy érdemes legyen előre tervezni.
3/5 anonim válasza:
Amikor majd nem nézik olyan sokan. Ha azt szeretnéd, hogy legyen vége, akkor te is hozzájárulhatsz azzal, hogy nem nézed. Aminek külön előnye, hogy nem idegesíted magadat, és nem idegesíted azokat se, akik élvezik.
4/5 LeonScottKennedy válasza:
Szerintem még mindig király sorozat, de amúgy ennek van az egyik legmegosztóbb tábora a világon. Az egyik legjobb rész szerintem a 7x1, tegyél ezzel az egy résszel egy próbát, tökmindegy, hogy hol hagytad abba.
5/5 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az első kommentelővel.Ha nem szereted minek foglalkozol vele,minek kelted itt a feszültséget,mire jó ez? Nekem is van rengeteg sorozat amit nem szeretek mégsem kérdezgetem hogy mikor hagyják már abba.Nem foglalkozom velük,tudom hogy valakinek bejön így elfogadom.Neked miért fáj ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!