Más is úgy érzi, hogy a Trónok Harca 7 évadának első része. [SPOILER! ]?
************SPOILER!!!!!*************
Szóval csak nekem tűnt úgy, mintha ez egy hosszú előzetes lett volna? Semmi igazán új vagy váratlan nem történt benne, kivéve persze az első, nagyon király jelenetet, de egyébként számomra úgy tűnt, mintha csináltak volna egy részt a hatodik évad utolsó részének kivágott jeleneteiből. Pl Sansa és Jon beszélgetése teljesen semmitmondó volt. Sokszor pedig mintha kibeszéltek volna a kamerából, mintha a nézőnek magyaráztak volna, ezt eddig nem éreztem a sorozatban. Végül: mi volt ez a hülyeség, amit Cersei csinált? Odahív egy szövetségest, aztán elküldi? Mit akar, mire volt ez jó?
Ja mondjuk igazad van... És a Martell kifejezésért én kérek elnézést, egyszerűen szánalmas amit azzal a szállal tettek. Pedig a könyvben egyik kedvencem volt.
A kürtben meg csak azért reménykedtme, hogy legalább Euron karakterét rendbehoznák. Vagy akkor a valyriai páncélja előkerülhetne :D meg a szemtapasza
"2.a fenyegetés akkora,hogy mindenkire szükség van,nem lehet linkre embert pocsékolni."
Igen nagyon nagy segítség lesz egy csaj meg egy 8 éves kisgyerek. Nem tudom milyen sorozatot nézel de valószínűleg nem a trónok harcát mert akkor tudnád hogy az Umberek és Karstarkok emberei meghaltak a fattyak csatájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!