Lehet ez fura kérdés, de miután egy sorozatot leforditottak magyarra, leadták a TV-ben, de mégse adták ki DVD-n mi lesz vele?
Figyelt kérdés
Mert manapság elég nehéz egy teljes sorozatot találni a neten, úgy, hogy 16:9 felbontásban HD minőségben normális Magyar szinkronnal és eredeti Angol nyelvvel 2 féle felirattal legyen letölthető.Én arra vagyok kivácsi, hogy ezeket hol lehet beszerezni/megvenni?2017. júl. 18. 21:12
1/2 anonim válasza:
Kicsit sok a kívánságod szívem. Sajnos az óhajaid közül a legjobb esetben is csak egy szokott teljesülni.
A felbontás az általában weblaptól függ.
Aminek van magyar szinkronnal, az általában normális. És ha nem adtak ki DVDn, akkor az azért van mert még nem járt le a szerződés, és nagy valószínűséggel meg leadják valamikor a tvben.
Ha pedig eredeti nyelven szeretnél sorozatot nézni, kétlem hogy tálalnál jó fordítást. Amit lefordítanak, azt általában le is szinkronizálják. Két féle feliratrol en meg álmodni sem mernek.
Valamelyikrol le kell mondanod :( és légy türelmes, ha nem fogják játszani a tvben, akkor keresd meg a neten, ha még lejátszák, vedd fel.
Amúgy melyik sorozatról lenne szó, talán segíthetnék :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi hogy segítenél, de csak érdeklődtem. Nem tudok angolul annyira hogy megértsem eredeti nyelven, és azért ha valamit keresek meg is találom nézhető minőségben, csak kíváncsiskodtam.
2017. júl. 20. 01:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!