Csak én szerintem gyűrné le magneto az egész bosszúállókat egy közös filmben?
Thor pörölyét tudja mozgatni, szóval elég nagy esélye lenne.
A sisak miatt ugye Wanda nem tudna betörni az elméjébe.
Van-e felkészülési idő? Ez még fontos kérdés.
Elég nagy csata lenne, de azért szerintem nem nyerne. Nem feltétlen tud egyszerre több, mint 6 emberre figyelni. Pl Clint beosonhat mögé, és meglőheti, míg Magneto el van foglalva Thor-ral és a Kapitánnyal.
Scarlet wich már volt, hogy az apja ellen fordult, lehalábbis a képregényekben.
Szerintem a bosszuállók legyőznék, mert modjuk le tudja azokat fogni akiken vagy fém, egyébként azt nem tudom, hogy Thor kalapácsát le tudná e fogni, de addig Hulk vagy Spidey megrohanja hátulról. Azt sem tudom, hogy Víziót le tudja e fogni, mivel android, de attól még a kő működik a fejében.
Mondjuk szerintem ez azon múlik, hogy melyik verziókat használjuk a karakterekből.
Lehet, megtörtént már.
Végtére is nem tudta gyerekkorától fogva, hogy ki az apja, így nem is alakult ki akkora kötődés.
De ez ne legyen ilyen meglepő. Thor is fordult Odin ellen.
attól függ,hogy a gyerek verzióban,vagy a felnőttben.
mert a gyerek változatban bunyózna harcolna,dobálná rájuk a felhőkarcolókat,hajókat stb és mivel magneto a negatív ezért legyőznék.
a felnőtt verzióban meg az történne,mint a rendőrökkel az erdőben az apokalipszisben,vagy a 2. részben a börtönőrökkel.
elég egy pici fém és az összes holtan esne össze mert pár mp alatt kilukasztaná őket.
szóval kb olyan mintha rájuk lőne,csak az ő lövedéke elől nincs fedezék,mert utánuk megy és kanyarodik a lövedék.
hulkba meg szemgolyón keresztül jutna be,ott szerintem ő sem olyan kemény,mert amikor rálőnek akkor védeni szokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!