Én keresek egy koreai sorozatot. A kérdés alatt leírom amire emlékszem belőle (? )
Nem tudom a címét, de itt van egy csomó akciós kdrama, hátha köztük van:
Az alapján amit leírtál, hogy tele van sebhelyekkel a háta, nekem nem koreai sorozat ugrik be, hanem kínai.
Love me if you dare
A férfi kriminálpszichológus (igen, profilozó), felvesz maga mellé egy angol-kínai fordító csajt. Nem azért mert ő nem tudná megcsinálni, hanem mert gyorsabb ha az anyanyelvén kapja meg az anyagot. Utána a szokásos történet jön, 1-2-3 epizódonként megoldanak egy-egy ügyet, de az összes egy háttérember/főellenség irányításával történt.
Én mindazonáltal azt mondom, hogy érdemes megnézni. Akár nő, akár férfi a néző, a főszereplő férfi egyszerűen magával ragad. A stílusa, a modora, a beszéde, a képességei. Illetve minden rejtvényről tudunk az elejétől fogva, és folyamatosan ismerjük meg a megoldást, nem úgy mint a sherlock sorozatokban, hogy a végén egyszerre mondják el. Lépésről lépésre tudunk mindent követni, valamint elég nagy szünetek vannak ahhoz, hogy ne váljon vontatottá, haladás nélkülivé, viszont legyen időnk megállítás nélkül nekünk is gondolkozni az egyes rejtvényeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!