Krissy89 kérdése:
Mi ennek az igaz történetnek a címe? (Hallmark)
Figyelt kérdés
Nem emlékszem a film sztorijára igazán. A Hallmark csatornán láttam. Talán beteg volt a kislány. A film vége ragadt meg bennem. Egy családi kép, reggel, egy pici kislány, aki boldogan szalad ki a házból a kertbe, a ragyogó napsütésbe...talán még egy lufi is volt itt, ami elszállt. És a végén kiderül, hogy ez egy igaz történet, és be is mutatják azokat, akikről a film szól.2017. júl. 10. 19:28
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ez sajnos nem az amit a fentiekben kerestem, viszont ez is egy nagyon jó film, és tulajdonképpen ezt is kerestem már amúgy. :D
2017. júl. 11. 10:13
4/4 Mária Villányi válasza:
Lehet, hogy ezt keresed?
A 4 éves Desi egy sellő, vagy hableány alakú lufival üzenetet küld a mennybe halott édesapjának. Több ezer kilóméterre egy családapa megtalálja, és felveszik a kislány családjával a kapcsolatot. Ennek az igaz történeten alapuló filmnek a végén bemutatják a családot, amelyről a film szól.
Én nagyon szerettem, de nem találom sehol. Ha valaki megtalálja, kérem, jelezzen itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!