Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Angol feliratos filmeket...

Angol feliratos filmeket tudtok ajánlani nyelvtanuláshoz?

Figyelt kérdés

Tudom unalmas mostanság ez a sok angolos kérdés de nem tudom eldönteni mit nézzek.

Amcsi angol is jó?

Ha van valami bevált jöhetnének címek.

Köszi...

2017. júl. 10. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Az amerikai angolt konnyebb megerteni, mint az angolt. Szerintem nezz okyan sorozatokat amiket mar lattal, es tudod a szoveget nagyjbol. En regen a jobaratokat meg a south parkot neztem angolul
2017. júl. 10. 16:03
 2/5 anonim válasza:

"Amcsi angol is jó? "

Csak szűk hazánkban lett divat valamiért a brit angol elitizmus. Az amerikai az, ami világnyelv, és amit mindenhol beszélnek. Persze ha érted az egyiket, akkor a másikat is, de tegyél meg magadnak egy szívességet, és a jobban érthető, beszélhető, könnyebb, elterjedtebb formát tanuld. Nem nehéz, brit angollal max. brit filmekben találkozol.

Mit nézzél? Lehetőleg olyat, amit már sokszor láttál magyarul. Így nem a megértésre, hanem arra tudsz koncentrálni, hogy is mondják az adott dolgot angolul. Ha van, kapcsolj hozzá angol feliratot is, és olvasd.

2017. júl. 10. 16:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehetőleg olyat nézz, aminek érdekel a témája.
2017. júl. 10. 16:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, jöhet még.
2017. júl. 10. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:

én sorozatokat nézek angolul

sons of anarchy, breaking bad, shameless, office, vikings

meg sok mást, de szerintem mindegy mit nézel, ezeknek egyszerű a nyelvezete ezért irtam őket, pl Dr House-t nézni angolul max magyar felirattal néznék, azt a sok orvosi cuccot nem érteném

2017. júl. 10. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!