Angol feliratos filmeket tudtok ajánlani nyelvtanuláshoz?
Tudom unalmas mostanság ez a sok angolos kérdés de nem tudom eldönteni mit nézzek.
Amcsi angol is jó?
Ha van valami bevált jöhetnének címek.
Köszi...
"Amcsi angol is jó? "
Csak szűk hazánkban lett divat valamiért a brit angol elitizmus. Az amerikai az, ami világnyelv, és amit mindenhol beszélnek. Persze ha érted az egyiket, akkor a másikat is, de tegyél meg magadnak egy szívességet, és a jobban érthető, beszélhető, könnyebb, elterjedtebb formát tanuld. Nem nehéz, brit angollal max. brit filmekben találkozol.
Mit nézzél? Lehetőleg olyat, amit már sokszor láttál magyarul. Így nem a megértésre, hanem arra tudsz koncentrálni, hogy is mondják az adott dolgot angolul. Ha van, kapcsolj hozzá angol feliratot is, és olvasd.
én sorozatokat nézek angolul
sons of anarchy, breaking bad, shameless, office, vikings
meg sok mást, de szerintem mindegy mit nézel, ezeknek egyszerű a nyelvezete ezért irtam őket, pl Dr House-t nézni angolul max magyar felirattal néznék, azt a sok orvosi cuccot nem érteném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!