Mi a film címe?
Van egy film, amelyet kb. a szerelmes-haborus kategoriaba tudnek sorolni. Kb 3 eve lattam eloszor, nem lehet regi. Honapok ota keresem, mar mindent kiprobaltam, hogy megtalaljam, de semmi, igy szeretnem a
Ti segitsegeteket kerni, hatha... 😃
Tortenet:
Van egy lany (szokehaju, kisse elvont, azthiszem mozifobias, aki repulovel elutazik a rokonaihoz, azthiszem valamifele haborushelyzet miatt). Egy kisebb fiu megy erte, egy rossz jargannyal. Megerkeznek hozzajuk, itt lakik azthiszem a lany edesanyjanak testvere?!, neki 2 gyereke, egy kisfiu es egy kislany. A szoke lany edesanyja meghalt, az o itteni szobajat kapja meg. El itt egy vele egy idos srac is,
Kb 16-20 evesek, a sracnak van egy madara is. A lany eleg zarkozott, undorodik minden kosztol. A film kozben folyamatosan elkezd nyitni a gyerekek es a fiu fele is. Elmegy veluk azthiszem horgaszni vagy furodni?! Ekozben az itt lako anyuka elutazik vhova. Van egy ominozus resz ami megragadt: a lanyt megcsipi egy darazs, a fiu pedig kiszivja az ujjabol a fullankot. A lany mindentol fel, itt a fiu beleloki a vizbe es egyutt usznak. Tortenik valamifele robbanas, a vizbol nem tudnak inni. Igy negyen egyuttmaradnak, azthiszem egy pajtaban bujkalnak. Egyik nap rajuk talal a hatosag, elvalasztjak oket. A lany a kisebbik lany rokonaval marad, vegul megtudnak szokni, gyalog erdon at probalnak visszajutni az eddigi helyukre a fiut keresve. Vegul megtalaljak ot, a srac nagyon remult, uveges a tekintete. A lany kb. Ujra megtanitja ot bizni es szeretni. Tudom kusza az egesz, de hatha valakinek beugrok a cime. 😊
Angolul: How I live now
Majd újra lesz nyár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!