BenjiVok kérdése:
Radics Peti Michael Myers?
Figyelt kérdés
Épp a héten néztem meg a Halloween szériát és nagyon ismerősnek tűnt a 2007-es és a 2009-es Michael és ekkor jutott eszembe, hogy Radics Peti nagyon hasonló.
Nem lehet véletlen, hogy ő lenne az?
#Halloween #Michael Myres
2017. júl. 9. 23:01
1/6 anonim válasza:
Eléggé valószínűtlen... :D
Gondolj bele, az egy amerikai film(ha nem jól mondtam bocsánat, de 100% hogy nem magyar film), és nem hiszem hogy Peti olyan jól tud angolul.xd
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor esély sincs arra, hogy ő legyen :/? Pedig már nagyon reménykedtem... :/
2017. júl. 10. 19:56
3/6 anonim válasza:
Pedig én is néztem hogy hasonlítanak :O De ezek szerint nem...francba
4/6 anonim válasza:
Hasonlítanak. Ezért is tartja terrorban Michael Radicsot.. Emlékszel még Radics mozi exkluzív videójára? Ha hiszed, ha nem, Michael üldözte őt az erdőben, és kergette az őrületbe.
(De akkor most Michael meg Rikárdó?)
Azonban egyik megkülönböztető jegyük az, hogy Radics kötéllel és facebook kommentekkel támad, és csak meg sebesíti áldozatát, míg Michael késsel veszi életét az embernek.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez most szarkasztikus akart lenni? Sajnos nem nagyon tudom eldönteni. :/
2017. júl. 10. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!