South park
Walking Dead
Amerikai horror story
Trónok harca
-Trónok harca egyik kedvencem, végig izgalmas és fordulatokkal teli
-The walking dead első pár évad nagyon tetszett, már egyre gyengébb de már így is nézem.
-Dexter ha neked is bejönnek a hasonlók, egy sorozatgyilkos a főszereplő, aki csak rossz embereket öl és vérnyom elemzőként dolgozik a rendőrségnél. Szerintem elég jó
-Breaking Bad egy kémiatanárról szól, aki az 50.szülinapján megtudta, hogy rákos és az egyik volt drogos tanítványával kristály meth-et kotyvasztanak hogy pénzt szerezzen a családjának halála utánra. később egy hataloméhes drogkirállyá válik. nagyon érdekes ahogy változik a karaktere.
-Agymenők gondolom ismered. jópofa történet.
-Odaát ha szereted a természetfeletti dolgokat. szerintem érdemes tenni vele egy próbát
-A szökés arról szól az első évad, ami a címe, egy börtönből akarja kiszabadítani az ártatlanul halálraítélt bátyját a főszereplő úgy, hogy lecsukatja magát és közösen megszöknek, de nem akarok spoilerezni :)
-Hazug csajok társasága is érdekes szerintem.
Én is 15 éves lány vagyok és én ezeket láttam, amik tetszettek.
Odaát
Vámpírnaplók
Chuck
Originals
Vámpír akták
A nagy svindli
Lucifer
Anubisz házának relytéjei
Beyond
Farkasbőrben
Kyle, a relytéjes idegen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!