Ha mondani kéne 3 kedvenc színészt melyek lennének azok?
Figyelt kérdés
Nekem Robert de Niro, Christian Bale, Tom Hanks.#film #színész #Sylvester Stallone #Christian Bale #Robert De Niro #Robert Downey Jr. #Al Pacino #Tom Hanks #Joe Pesci #Arnold Schwarzernegger
2017. júl. 9. 02:14
1/23 anonim válasza:
Dylan O'Brien
Adam Sandler
És most nem jut eszembe a neve de a banános joeba is benne volt főszereplőként.
2/23 anonim válasza:
Anthony Hopkins
Brad Pitt
Matt Damon
És még van pár,de csak hármat kértél :D
3/23 anonim válasza:
Első...az igen,kedvenc színész,de nem jut eszedbe a neve?Méghozzá egy nagyon híres színésznek a neve?Pffüüüüü,Bud Spencer ,nem jut eszedbe?Hát a helyedben nem sorolnám a kedvenceim közé ,ha még a nevét sem tudom.
4/23 anonim válasza:
Kedves Harmadik!
A legegyértelműbb szarkazmus nem megértése igen komoly kulturális defektusra utal, ezt megtoldani ezzel az arrogánskodással tökéletes.
Amúgy:
Paul Newman
Harvey Keitel
Anthony Quinn
5/23 anonim válasza:
Dicaprio, Christian Bale, Ewan McGregor
6/23 anonim válasza:
Leonardo DiCaprio
Bryan Cranston
Brad Pitt
7/23 anonim válasza:
S mi van,ha tényleg nem tudja?
8/23 anonim válasza:
Akkor tévedtem, de erősen kétlem.
9/23 anonim válasza:
Nekem is több van de ők a kiválasztottak:
Jennifer Aniston
Johnny Depp
Robert Downey Jr.
10/23 anonim válasza:
Kevin Bacon
Johnny Depp
Anthony Hopkins
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!