Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szökés 6. évad mikor lesz?

Szökés 6. évad mikor lesz?

Figyelt kérdés

Nem rég megjelent az 5.évad, abból van 9 rész, úgy gondolom ezután már biztos 6.évad jön mert az 5.évad 10.része nem igazán akar már kijönni.

Mikorra várható a következő?

2017. júl. 5. 17:42
 1/7 anonim válasza:
nem lesz 6 évad, az 5. évad 9 részes volt
2017. júl. 5. 17:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Miért? Jaj de kár :(
2017. júl. 6. 23:34
 3/7 anonim válasza:
Szia! Figyelj én pont most nézegettem a 6. évadról infókat és igen lesz 6. évad!!! Már én is nagyon várom rakok egy linket az előzeteséről. : https://www.youtube.com/watch?v=mEDl3b6t1To
2017. júl. 29. 12:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz és ez a belinkelt videó kamu, a Legends of Tomorrow-ból van.. abba is "Scofield" és "Lincold Burrows" szerepel.
2017. szept. 24. 00:37
 5/7 anonim válasza:
Év elején jelentettek ki hogy igenis lesz 6. évad, elvileg 2019-be fog megjelenni
2018. jún. 26. 14:40
 6/7 anonim válasza:

Nem tudom, hogy hogyan állsz a témával kapcsolatban, de gondoltam megosztom veled a jelenlegi álláspontot, ami friss hír, 2020. Novemberi.

Az a helyzet, hogy Wentworth Miller (Michael Scofield), kilépett az egész sorozatból, mivel nem hajlandó homoszexuálisként (mert a valóéletben az), heteroszexuális karaktert játszani semmiféle sorozatban/filmben sem. Ezzel még nem is lenne gond, nagyon talán még meg is lehetne valósítani, viszont röviddel utána Dominic Purcell (Lincoln Burrows) is bejelentette távozását, így a sorozat már biztosan, hogy nem fog elrukkolni egy 6. évaddal.

2021. ápr. 18. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:
6-os, de kár ://
2022. szept. 29. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!