Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én gondolom úgy, hogy a...

Csak én gondolom úgy, hogy a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet c. film zseniális?

Figyelt kérdés

Barátaimnak, ismerőseimnek nem nagyon tetszett. Pedig nekem mára a legkedveltebb Star Wars filmé nőtte ki magát. Sokaknak a zene nem tetszett, másoknak a történet. (Jó, igaz, hogy mem az öreg John szerezte, hanem Michael Giacchino). De nekem a zene is nagyon tetszett, főleg a végénél.

Maga a story is nagyon jó, humorban is ott van, és szerintem a kapcsolódási pontok zseniálisak. Meg nagyon le is kötött a film. Ez volt az egyetlen film, amikor a popcorn nem fogyott el filmnézésnél.a moziban anno. Még a fele sem. Máskor legalább a feléig elfogy, de inkább az 1/3ig.

Logikusan van felépítve az egész. Most én vagyok h*lye és egy tré film?

2017. júl. 4. 20:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
36%

"Azért a zseniális jelzőt komoly filmekre szokás aggatni, a Star Wars viszont nagyon távol áll a zseniálistól."

Ha valóban nem lenne zseniális a Star Wars, akkor nem lenne ekkora rajongótábora.

A kérdésre válaszolva: nem te vagy a hülye, valóban jól sikerült a Zsivány egyes. Ahhoz képest, hogy tudtuk, mi lesz a vége, és a film cselekményét is el lehet mondani egy mondatban, szerintem kihozták a sztoriból a maximumot.

2017. júl. 9. 12:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Halálos iramban, Alkonyat, Szürke ötven árnyalata

Ezeknek is hatalmas rajongótáboruk van, akkor mind zseniálisak?

2017. júl. 9. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!