Nektek Naruto-ból melyik személy/pár az akit szerettek, és akit utáltok?
Akiket szeretek: Neji, Gaara, Shikamaru, Deidara, Naruto, Sasuke, Sai, Hinata (még határeset), Kiba, Lee, Kakashi
Párok amelyeket "szeretek": Nekem szinte egyik "párosítás" sem jön be XD max. a Shikamaru x Temari de ezen kívül egyik se XD
Akiket utálok: Sakura...egyedül ezt a hisztis p*csát utálom :3
köszi a válaszokat ^3^
Akiket szeretek(rengeteg van egyébként, de főként):Neji, Deidara, Hidan, Kakashi, Sasuke, Shikamaru, Lee.
Akiket nem szeretek:Sakura, Danzo.
Párok annyira nem érdekelnek, de igazából mindig NejixTenten akartam.
Kedvenc karakterek: Naruto, Sasuke, Itachi, Madara, Kakashi, Neji, Kurama, Konan, Nagato, Pein, Jiraiya, Tsunade, Orochimaru, Shisui
Utált karakterek: Sakura, Hinata, Sai, Karin
Kedvenc párok: Shikamaru x Temari; Neji x TenTen és (bár ez csak ship, de mégis a kedvencim ^^) Sasuke x Naruto.
Nem vagyok fujoshi, mielőtt vaalki azt hinné, de szerintem itt a két női főszereplőt elég rendesen elcseszték (bocs a Sakura/Hinata fanoktól.), egyáltalán nem illenek őssze a két férfi főszereplővel, ráadásul rengeteg SasuNaru utalás van elrejtve a sorozatban (a "véletlen" csók, a Zabuza elleni harc, amikor Sasuke Sharinganja aktiválódik, s majdnem az élete árán védi meg Narutót, Naruto Sasuke utáni futása...Komolyan, még Sakura is letett Sasukéról, pedig ő szerelmes /volt/ belé, Naruto pedig csak legjobb barátjaként szerette Sasukét...) és szerintem Sasuke és Naruto baromi jól passzolnak egymáshoz. Mégegyszer kijelentem: NEM vagyok fujoshi, ők az egyetlen meleg pár, akiknek szurkoltam, rajtuk kívül csak hetero pároknak szurkolok. Bocsi, ha hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!