Miért is rossz az Alien: Prométheusz és az Alien: Covenant, illetve miért nem tetszik senkinek?
Lassan úgy érzem én vagyok az egyetlen ember a Földön, akinek tetszett mind a két film, pedig ismerem az eredeti klasszikus alien filmeket és még így is azt gondolom, sőt ki is mondom, bizonyos szempontból a Prométheusz nekem jobban is tetszett, mint az eredeti Alien.
Én rohadt kiváncsi voltam mindig is, hogy ki vagy mi lehet az a fura halott lény azon az idegen bolygón abban a patkó alakú űrhajóban, amit/akit Lamberték megtalálnak. Engem speciel annak a lénynek a személye ezerszer inkább lenyűgözött, mint maga az Alien.
Nagyon örültem neki, mikor az Alienben lerántották a leplet róla, nagyon tetszett a mítosz, amit felvázoltak meg ez az egész filozofikus hozzáállás is nagyon jó tett ennek az univerzumnak.
Most komolyan ki az aki képes azért hisztizni, mert nem olyan xenomorphot kapott a Prométheuszban, mint amilyen az Alienben volt? Az eredeti Alient, noha szeretem, de nincs benne semmi elgondolkodtató, szimplán félelmetes....volt.
Az Alien Covenantot is jónak találtam, bár kicsit nekem is csalódás volt de csak azért, mert nem a Prométheusz közvetlen folytatása volt és Dr. Shaw sem volt benne.
Ti mit gondoltok?
Én kiállok mind a két film mellett, szerintem ha a Covenant nem is, de a Prométheusz abszolút egyedi alkotás és nagyon is megállja a helyét az Alien univerzumban.
Nem lesz Alien 5.
Ha meg most a Prometheus/Covenant sztorit így hagyják a levegőben, befejezetlenül az még gázabb mintha egy csinálnának egy hasonló minőségű lezárást. Ráadásul Ridley elég keményen lobbizik azért, hogy megvalósuljon a lezáró rész. Én szurkolok neki. Inkább nézek filozofálgató androdidokat, miközben az Alien a háttérben gyilkolászik, mint egy újabb Aliens féle akció filmet.
hát...én nem néztem még,de keress rá a covenant-
1.gyártási költségre
2.az összbevételre
3.az összbevételt oszd el 2vel és ez a gyártó bevétele.
ha ez az összeg legalább a gyártás összegének 2xese,akkor lehet szó folytatásról általában.
ha alacsonyabb akkor esélyes,hogy kasza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!