Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik film lehet ez? Gyerekko...

Melyik film lehet ez? Gyerekkoromban videokazettán volt meg, Only You címmel, de ezzel a címmel másik filmet találok. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Rákerestem, de egy Marisa Tomei - Robert Downey Jr filmet találok csak, nem ezt keresem.

Az időszak kb a 80-as évek vége, 90-es évek eleje lehet, valahogy a Pretty Woman-nel egy időre teszem, de ez semmit nem jelent, mert nagyon kicsi voltam még, meg ki tudja hány éves film volt, mire nekünk meglett videokazettán.

A férfi főszereplő emlékeim szerint az a pasi, aki a Próbababában, és a Hóbortos hétvége filmekben szerepelt.

Valami tengerparton megismerkedik egy átlagos nővel, de van ott egy szőke cicababa is, az átlagnő beleszeret, aztán csalódik, mert a pasi fut a szőke után, aztán persze happy end, összejönnek.

2017. júl. 1. 18:14
 1/2 anonim válasza:
Arra én is emlékszem. Valami kiruccanás, vagy mi.
2017. júl. 1. 18:16
 2/2 A kérdező kommentje:

Megtaláltam.

Rájöttem, hogy ha a pasinak tudok filmjét, akkor könnyen kiderítem a nevét, és megnézem az összes filmjét.

Ez alapján Only You - Téged egyedül.

Ezek szerint több film is van Only You címmel, és a másik híresebb, bár arról még én nem hallottam, de azt dobja ki a kereső többször egymás után.

Mindegy, megvan, az a lényeg, és online filmeken kiváló minőségben van fent.

2017. júl. 1. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!