Lesz Karib-tenger kalózai 6? Mit jelent az utolsó jelenet?
Sziasztok
A napokban láttam a filmet a moziban és még a stáblista végét is kivártuk mert a végén mindig szokott lenni valami. Aki szintén látta azt az utolsó jelenetet mi a véleménye róla? Illetve az egész filmről. :)
Be kéne fejezni a sorozatot.
A negyedik rossz volt, a mostani se volt borzalmas, de az elsőhöz képest azért nem volt nagy durranás.
Egyre kényszeredettebb, már inkább csak a pénzre mennek.
De igen, valószínűleg lesz hatodik rész. A stáblistás jelenetben ugye Davy Jones jelent meg. Ennek viszont nincs sok értelme, hiszen őt legyőzték. Nem kéne visszahozni.
Amúgy nem volt rossz a film, nevettem rajta többször. :) Csak félek, hogy a filmek minősége egyre lejjebb megy. Karina mondjuk nem volt túl szimpatikus.
Hát nem tudom. Az én érzésem az volt, hogy lezárták a történetet, Willék élete normális kerékvágásba került, Barbossa meghalt, Jack visszakapta hőn áhított Fekete Gyöngyének kapitányságát, és ott volt vele a teljes legénység is Gibbsszel. Szerintem vége.
De ami engem is gondolkodóba ejtett, az Sparrow utolsó mondata volt: "Vár a horizont!"
Lehet, hogy csinálni akarnak egy Világ végén remake-et? Nem tudom...
Magáról a filmről alkotott véleményem lemaradt:
Szerintem nem lett rossz, de az első három részt nem tudta űberelni, bár ezt nem is vártam el. A negyedik rész teljes kisiklás volt, annál csak jobb lehetett.
Úgy éreztem kicsit túlzásba vitték a poénkodást, még akkor is, ha ez a Karib-tenger kalózai filmek alapja (a kalandos történetek mellett). Szintén az első három részben sokkal-sokkal több komoly jelenet volt, most is ez lett volna a kulcs ahhoz, hogy akár az első rész mellett említhessük, de így szigorúan csak a harmadik rész, a "Világ végén" után jön számomra, a tetszést illetően.
További negatívumok: Jack túl sokat részegeskedett, szerintem ez már zavaróvá vált, továbbá nekem a főgonosz, Salazar karaktere sem nyerte el a tetszésemet, gondoljatok bele mennyivel jobb volt Davy Jones vagy még A Fekete Gyöngy Átkában Barbossa.
De hogy ne csak rossz dolgokat említsek, véleményem szerint rengeteg jó poént sütöttek el (még ha túlzásba is vitték). Willt és Elizabethet jó ötlet volt visszahozni, még ha csak ennyire is.
A történetszál ismét jó szövevényesre sikerült, de a végére minden kiderült. Azért is szeretem ezeket a filmeket, mert ha megnézem őket még egyszer, tuti, hogy rájövök valami újra, ami eddig elkerülte a figyelmem. Na így van ez a Salazar bosszújával is (elég hülye címválasztás, sokkal jobb az angol).
Összegzésképpen tetszett, lehetett volna jobb, és várom mint már korábban írtam, hogy mi lesz, vagy egyáltalán lesz-e valami a jövőben még.
Ha bizonyos szempontból nézzük akkor a hatodik résznek nem lenne értelme:l
Mivelhogy:
Úgy gondolom hogy ez az egész filmsorozat a tengeri átkokra,legendákra épül.De az 5.részben Henry összetörte a szigonyt ami azt jelenti hogy megszüntette az összes tengeri átkot. Az 5.rész elején viszont Will azt mondta a fiának hogy "ideköt az átok" vagyis ebből kiindulva Davy Jones-on is átok ült.Davy Jones meghalt és az átkoknak is "vége" így elég csekély az esélye hogy Davy Jones visszatér.De ez csak az én véleményem úgyhogy majd a rendezők eldöntik hogy mi lesz de már várom én is az új részt.
De ha nem értitek a logikáját olvassátok el ezt a cikket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!