Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keresem az alábbi ( azt...

Keresem az alábbi ( azt hiszem svéd ) gyerekfilmet. Mi a címe?

Figyelt kérdés
1979 körül láttam kislányként egy -úgy emlékszem svéd - gyerekfilmet. Szent Iván éjjelén életrekeltek egy kisgyerek játékai. Rendes film volt, de semmi többre nem emlékszem, csak hogy imádtam. Köszönöm, ha valaki meg tudja írni mi volt a címe! :)
2017. jún. 21. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáltam neked guglizni és erre jutottam: Dundiorr és társai. Fogalmam sincs hogy erre gondoltál e.
2017. jún. 23. 13:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Könnyen lehet, hogy ez lesz az! Bár a rajzfilmelemek nem rémlenek, de ez semmit nem jelent ennyi év után, :D a tartalom viszont stimmel. Én bárhogy kerestem nem találtam meg, :O nagyon nagyon köszönöm! Ha látom azonnal be fog ugrani, s majd kommentelek. Köszi még egyszer! :) szép napot Neked!
2017. jún. 25. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát igen, én svédül gugliztam. Remélem ez az a film :)
2017. jún. 25. 09:36
 4/5 A kérdező kommentje:
De jó neked, hogy tudsz svédül!!! Amúgy szerintem ez az a film, de nem találom sehol letölthető vagy on line változatban....
2017. jún. 28. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, de én Svédországban élek igy muszáj tudnom :) Svédül Dunderklumpen a cime, Keress rá igy, hogy lásd ez a film e amit keresel. Magyarul én sem találtam sajnos.
2017. jún. 28. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!