Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Alábbi tartalmú horrorfilmeket...

Alábbi tartalmú horrorfilmeket keresek, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Nem ragaszkodom ahhoz, hogy az alábbi szempont legyen a főtémája a filmnek, az is elég, ha szó esik róla, vagy ha az egyik jelenetben valamilyen formában előfordul.

(egy-egy szempontot külön-külön filmbe gondoltam)

-amiben máglyán égetnek el valakit

-amiben gyilkossági ügyben egy vonzó nő a tettes

-amiben -szintén- gyilkossági ügyben egy rokon a tettes, vagy olyan akiről nem gondolták volna

-amiben tinik horrorsztorikat mesélnek egymásnak, vagy találnak egy ijesztő kazettát vagy könyvet (nem feltétlen paranormálisat, például egy lelki betegségekkel küzdő naplóját)

-amiben valakit mágvádolnak azzal, hogy boszorkány

-amiben valaki boszorkány

Köszönöm szépen a választ, és hogy elolvastad! Ha nem tudtok hozzászólni egyik szemponthoz sem, viszont idetaláltál, akkor akár a kedvencedet is leírhatod.

19/L

2017. jún. 21. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
rémségek könyve,kör,a hetedik fiú,boszorkányvadászok,ébredő sötétség,warlock 1-2(a 3-ik rakás sz.. ne nézd meg)nem szeretem a horror filmeket,az öcsém unszolására ülök be néha,hogy aztán rájöjjek mekkora hiba volt .a legutóbbi a démonok között,és a mama c.horror volt annyira be voltam sza... hogy na.Viszont a Warlock 1.2 az fent említett szempontoknak megfelel,és noha régi,de még mindig jó
2017. jún. 21. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Boszorkányokhoz: Amerikai Horror Story: 3. évad (Coven)
2017. jún. 21. 20:11
 3/4 Liki István ***** válasza:

Erdei Fantom

Dracula 2-3

Örvény(ez egy thriller minisorozat)

2017. jún. 22. 07:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Meg fogom nézni őket.
2017. jún. 22. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!