Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok ajánlani nekem jó...

Tudnátok ajánlani nekem jó filmelet sorozatokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok már nagyon régóta keresek valami új sorozatot amit elkezdhetnék,vagy akár filmeket is ajánljattok!:)

Kedvenc sorozataim: Trónok harca , Riverdale , The 100, 13 reasons why , Pretty Little Liars , ( a Gossip Girlt is néztem de az annyira nem jött be), Vàmpírnaplók,

Amiket még néztem : shameless-szégyentelenek, once upon a time, vikingek

Kedvenc filmjeim: Kaliforniai Álom. Forrest Gump. Szinte minden animációs mese (Szenilla nyomában. Némó. Zootropolis stb.)illetve a romantikus vígjátékokat szeretem nagyon filmekben de pl a Spinédzserek és a 10 dolog amit utálok benned is tetszett :)

Összeségében egyébként totális filmőrült vagyok (bár talán a sorozatokat jobban szeretem ) úgyhogy jöhet minden ami a kedvencetek!

2017. jún. 21. 13:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A filmjeidről rögtön a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt és a Dögölj meg John Tucker jutott eszembe :D
2021. ápr. 20. 14:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha a Némó nyomában igen, akkor próbáld meg a Szilaj, a vad völgy paripája filmet.
2023. dec. 31. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!