Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Filmcím kérdés! Segítesz?

Robikafckn kérdése:

Filmcím kérdés! Segítesz?

Figyelt kérdés
Pár éve láttam HBO-n. Egy pénzes feka csaj lezúzza a mami terepjáróját, és egy csóró (szintén feka) tag a továbbtanulási projektre elkülönített zsetonból helyrepattintja a verdát azzal a feltétellel, hogy a gádzsi, aki a középsuli magasabb kasztjában pörög, eljátssza kèt hétig, hogy együtt vannak, ezzel berántja az arcot a nagyok közé. Részben autós tematikájú film abból a szempontból, hogy színesbőrű főszereplőnk járműmérnöki pályára készül. Nyilván lassan egymásba szeretnek, viszont a srác a két hét lejártával teljesítettnek tekinti a verbális szerződést, ezáltal "véget vet" a formális kapcsolatnak ama bizonyos klikk szeme láttára. Játszik a filmben még a dagi feka forma is, aki a Főnököm lányában a szöszi vőlegénye. A csávó apja folyamatosan szexuális felvilágosítást tart óvszerhasználati tanácsadással is fűszerezve, ezáltal emberünk képes lesz egy '96os mk1 Chrysler Voyager gyújtásproblémát is elhárítani egy foggal kibontott koton segítségével, egy buli alkalmával, amitől még nagyobb elismerésre tesz szert a népszerű (szintén feka) banda körében. Tényleg nagyon fontos lennr megtudnom a címét :)

2017. jún. 19. 23:27
 1/5 anonim ***** válasza:
nagyon választékosan tudod kifejezni magadat...
2017. jún. 19. 23:38
 2/5 anonim ***** válasza:
1# Nekem is pont ez jutott az eszembe...
2017. jún. 20. 08:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerelemért szerelem
2017. jún. 20. 08:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Ezt most pozitív vagy negatív kritikának szántátok? Egyébként köszönöm a címet, végignéztem azóta. Gondoltam a kérdés első részében az argo szóhasználattal megszólítom azokat, akik általában afroamerikai vígjátékokat néznek, mivel tőlük sokkal előbb számítottam válaszra, mint az internetet szép lassan teljesen benépesítő önjelölt irodalmároktól. Elnézést kérek mindenkitől akinek bántotta a szemét, és még egyszer köszönöm a válaszadók 33%-ának, hogy a kérdésre koncentrált és nem a kérdező szóhasználatának bírálatát tekintette elsődleges prioritásnak. Peace Niggaz :)
2017. jún. 21. 12:44
 5/5 anonim ***** válasza:
#3 vagyok,szerintem pozitívnak szánták.
2017. jún. 21. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!