Tudtok olyan filmeket, amik lesokkolják az embert?
Engem néhány film lesokkolt. Például a Csillagok Között is, bár közre jázszott eléggé a filmzene is benne :)...
Íme néhány film, hogy érthessétek mire gondolok. Mi ezt a párommal csattanós, kattogtatós filmeknek hívjuk!
- A fülke
- A kísérlet
- Non stop
- Amerikai História X
- Törvénytisztelő polgár
- Mentőakció
- Requiem egy álomért
Értitek remélem, hogy miért olyan jók ezek a filmek :)
Igazából fogalmam nincs, mi ezek többségében a sokkoló. :)
Árvácska
Salo
Nincs határ
Na, ezek a kemény filmek.
Különösen veszélyes
Hullámtörők
A végső játszma
Eden Lake
Mártírok
Engem ezek érintettek meg mélyebben. Az Eden Lake pedig azért durva film, mert abszolút életszerű, simán elképzelhető, hogy valahol Magyarországon ilyen történjen.
Másoknak még tipp :
12 év rabszolgaság
Django elszabadul
The dark knight
Egyébként utána néztem mindegyiknek amiket ajánlottatok, a 90℅-a remélem csak egy vicc volt... :D
Te kértél sokkoló filmeket, és kaptál rá tökéletes tippeket.
Ja hogy nem ilyenre gondoltál? Tudod, rossz kérdésre rossz válaszok jönnek. Nézz már utána a "sokkol" szó jelentésének, mert már a kérdésedben is zavar van ezt illetően, aztán gyere vissza reklamálni:)
Hát nem tudom számodra mik "sokkolóak, csattanósak, kattogtatósak" , mert amiket leírtál, azokból kb. 1-2 ilyen.
Azért megpróbálok pár tippet adni:
12 majom
Az ember gyermeke
Eredet
Érkezés
Időhurok
Looper
A bárányok hallgatnak
A szomszéd
A tökéletes trükk
Éjjeli féreg
Emlékezz!
Hideg nyomon
Játsz/ma
Közönséges bűnözők
Memento
Törés
Viharsziget
A Stonehearst elmegyógyintézet
A remény rabjai
Harcosok klubja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!