Hova tűnt Lali az éjjel-nappal Budapestből?
Én értem,hogy nem csipázzátok a sorozatot, de akkor mi a kukiért vagytok itt? Ennek így semmi értelme, és ti sem tűntök intelligensebbnek azoknál, akik nézik a műsort. :|
Lali a sorozat szerint Ibizán van az apjával, hogy milyen indokból, azt már én sem tudom. Elvileg visszajön, én is szeretném újra látni a sorozatban!
Köszönöm a választ utolsó!!
Nem értem minek írnak ide, én ezt a sorozatot szeretem, ő meg másikat, nem is értem minek fárassza magát olyan dolgokkal, ami elvileg " nem érdekli"
Valamiért azt hiszik, hogyha ide kommentálnak valami ganéságot, akkor a mi véleményünk is megváltozik. Én például az eleje óta nézem, szűröm én is a rossz dolgokat, de ha 4 éven keresztül kvázi mindennap ott voltam a képernyő előtt, akkor nem fogom hirtelen ott hagyni. Én értem, hogy trendi dolog szidni a sorozatot - főleg úgy,hogy egy büdös részt nem láttál belőle, - de néha belegondolhatnának abba, hogy nem véletlenül forgatják még mindig a sorozatot :D
Viszont ez a jelenség, hogy odaböffentek valami szépséget, hátha megváltozik az emberiség véleménye, - más kategóriákban is jelen van, sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!