A Dexter introja csak szerintem van elrontva?
8.évad?
ha jól emlékszem 6 évados.
és ha jól emlékszem csak igazítja a borostát,ami általában annyiból áll,hogy levágjuk a nyak és a toka részen,meg kicsit igazítunk a felső részen.
amúgy engem is megihletett annak idején az intró,és vagy 1 évig reggeliztem azt amit dexter:)
óó, igazad lehet :D
egyébként 8 évados, nézz utána ;)
aham,tényleg 8 évad van.
egyébként nem spoilerezek,de a sorozattörténelem legelba-szottabja lett a dexter utolsó évada.
kb az egész évad egy elszúrt karakteridegen csalódás.
szóval ha az intró nem is,de az utolsó évad el van rontva elég rendesen.
és nem a finálé és a befejezés miatt,hanem mert totálisan nem reális tettek és ezekre adott reakciók vannak benne felvezetve.
nem feltétlen a befejezés a rossz.
hanem az a baromság,hogy ott a fia,ott a jó csaj,aki olyan mint ő,erre neki mindennél fontosabb otthagyni őket és levadászni azt az agyatlanul vigyorgó barmot a helyett,hogy tojna rá és lelépne a nővel meg a gyerekkel.
ez a szitu volt lehetetlen módon és hiteltelenül bemutatva.
Menteni akarta azokat, akik ismerték, hogy a hírneve és a tény feldolgozása ne törje meg őket úgy, mint Debrát. Ezen felül túl akart élni és új életet kezdeni. A gyerekei jobb kezekben vannak a nagyszüleiknél, mint egy szociopata gyilkosnál.
Jó rég láttam, de nem emlékszem, melyik jó nőre gondoltok a végén.
összejött egy ugyanolyan sorozatgyilkos csajjal,mint amilyen ő volt.
azé a csajé lett a gyerek.
szóval hiába lépett le dexter,a gyereket szociopata neveli akkor is,nem a nagyszülők:)
csak a 2 nagyobb nevelt gyerek ment a nagyihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!