Mit szólsz hozzá, hogy Soma megverte Vili bácsit?
szánalmas, hogy egyáltalán valaki néz ilyeneket.
én spec azt sem tudom ki az a soma, de vastagon le is...
nincs tv készülékem se, sokkal értelmesebb dolgokkal is el lehet tölteni az időt...
komolyan, néha csodálom, hogy hogy képesek az emberek naponta órákat bámulni azt a sok szennyet ami árad ezekből a siralmas adókból...
Na,mivel más nem teszi meg,leírom én részletesen.
Körülbelül két évvel ezelőtt Laci nagyon meg volt szorulva és senki nem adott neki kölcsön, még Miki sem.Végső kétségbeesésében kereste meg ezt a fazont.Soma, teljes nevén Somogyi Nándor egy uzsorás,aki kemény kézzel bánik az "ügyfeleivel", értsd kéz és lábtörés, súlyosabb esetekben pedig el is tünteti őket a Föld színéről.Az uzsorával szerzett bevételét a Night clubjában mossa tisztára.Zsófinak először megtetszett a vagány stílusa,laza modora,kezdetben nagyon oda is volt érte.Aztán egy nap elmentek étterembe és a pincér tévedésből másféle spagettit hozott ki,erre ő belenyomta a pincérsrác fejét a kajába és utána ellökte.Zsófi megundorodott tőle, de főleg azután,hogy találkozott Soma egy volt barátnőjével,akinek ő megvágta az arcát.Zsófi látszólag belement a békülésbe, de igazából már le akarta buktatni,ezért bement az irodájába és titkos anyagok után kutatott.Soma azonban megjött és be akarta rakni Zsófit a Hummerjébe,hogy elrabolja.Zsolt és Klaudia még idejében érkezett,Zsolt bevert egy párat neki és kiszabadította Zsófit.Soma persze dühöngött,de megzsarolták,hogy az üzleti partnereinek elküldik az irodájában rögzített videófelvételeket.Ekkor egy időre csend lett.
Most,hogy Zsoltot lesittelték,felbukkant,hogy megszerezze Zsófit.Elhozta a megvágott arcú lányt is,akinek fizette a plasztikai sebészt.
Zsófi megengedte,hogy beköltözzön a házba,de ez senkinek nem tetszik.Idővel persze mindig kimutatja valódi énjét,mint a múltkor Mikivel szemben,most pedig Vili bá ellen.Vili véletlenül leöntötte a számítógépét takarítás közben.Soma bedühödött és visszakézből odacsapott Vili bácsinak,aztán kidobta a lakásból.A rész végén pedig Zsófit támadta le,hacsak valaki nem jön,Zsófi nem ússza meg a nemi erőszakot. Azon amúgy röhögtem,mikor Imre felajánlotta a segítségét Zsófinak,el bírom képzelni,mekkora védelem lett volna ő. :))
Soma alakítója,Tűzkő Sándor egyébként a való életben háromgyerekes családapa és semmi köze a sorozatban alakított karakterhez. Amúgy jól játsza, szívesen pofánverném a karakterét. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!