Ma este lesz a Mad Max első része, más is megnézi?
Figyelt kérdés
Régen, egyszer láttam moziban de nem nagyon emlékszem csak arra hogy elég félelmetes volt. Nagyon kellemetlen, vad világban játszódik. És még az a régi vágású film ami nincs tele modernságokkal. Ja és hogy tetszett amikor a fickó ment a motorral és úgy mutatták a képet hogy a plexi mögül néz ki. Már nagyon várom.2017. jún. 14. 22:30
1/4 anonim válasza:
az 1 rész az igazi! amikor gyerekként láttuk a tesóimmal mi is be voltunk ... :D
2/4 anonim válasza:
tegnap előtt is volt én megnéztem.
de a 2.részt azt szerintem vagy 150x láttam.
3/4 A kérdező kommentje:
Jó volt a film bár ma már elég egyszerűnek tűnik ez a kis történet. De a hangulata egyedi. Én a többi részt még nem láttam így ez egy új, szűz terület. Megnézem azokat is.
2017. jún. 15. 23:41
4/4 anonim válasza:
Én csak azért nem nézem meg, mert FEJBŐL TUDOM AZ EGÉSZET! Láttam már vagy tízszer, és zseniális!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!