Star Wars: Az utolsó jedik?
Miért folytatják az ébredő erőt?
Már szerintem önmagában is J.J. Abrams le járatta a sajátos koppintásával az eredeti trilógiát, az új katonákkal stb...
De szerintem teljesen értelmetlen.
Másnak is van vele gondja, hogy folytatják?
Azért folytatják, mert sok pénzt hoz. Hollywood már nagyon rég nem a művészetről szól, talán soha nem is erről szólt.
Az Ébredő erő viszont tényleg egy kalap sz*r.
Nem hiszem, hogy értelmetlen folytatni, ha így hagynák, akkor magasan a legrosszabb SW film lenne, nyilvánvalóan folytatni kell, megválaszolni a rengeteg kérdőjelet, amit ez a film elénk hányt.
Amúgy tudom, hogy sokaknak tetszett, de ez persze nem változtat azon a tényen, hogy ez egy mocsok, szinte az összes komolyabb SW kedvelő szerint. (A tízen éves gyerekeket nem számolom ide, akik azon vitatkoznak, hogy az eredeti vagy az előzménytrilógia-e a jobb.)
3. Ne haragudj de én a régi trilógián nőttem fel és nekem az pont elég is volt nekem ez volt a kedvencem nem az amit a mai gyerekek kedvelnek .
Ráadásul nem is követik már az eredeti könyvben történteket, mivel a Han Solo-nak volt több gyereke is és innen válik az ügy zavarossá mert ha jól emlékszem nem kylo volt az aki át állt.
"És akkor mi van? Attól még csak a te véleményed, van még pár száz millió ember aki másképp gondolkodik, miattuk folytatják, nem miattad."
Azért folytatják, mert pénzt hoz, rohadtul leszarják a rajongókat. Valószínűleg én is elmegyek majd megnézni, bármennyire rossz is volt (ez a Rogue one-ra nem vonatkozik), mint ahogy az előző kettőn is ott voltam, pedig amúgy csak művészmozikba járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!