Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars: Az utolsó jedik?

Templarhunter95 kérdése:

Star Wars: Az utolsó jedik?

Figyelt kérdés

Miért folytatják az ébredő erőt?

Már szerintem önmagában is J.J. Abrams le járatta a sajátos koppintásával az eredeti trilógiát, az új katonákkal stb...

De szerintem teljesen értelmetlen.

Másnak is van vele gondja, hogy folytatják?

2017. jún. 13. 17:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%

Azért folytatják, mert sok pénzt hoz. Hollywood már nagyon rég nem a művészetről szól, talán soha nem is erről szólt.

Az Ébredő erő viszont tényleg egy kalap sz*r.

2017. jún. 13. 18:37
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
Mert elég béna lenne egy olyan trilógia, ami csak egy részből áll. Ez kb. olyan lenne, mintha egy író kiadná a könyve prológusát és a többi részét meg soha nem írja meg. Az ébredő erő volt a felvezetés, bemutatta az aktuális helyzetet, az új karaktereket stb. amiket a következő részekben bontanak majd ki. Értelemszerűen ha nem lenne folytatás, akkor ez itt lógna a levegőben.
2017. jún. 13. 19:43
 3/19 anonim ***** válasza:
57%
Attól, hogy neked és pár embernek nem tetszett sok embernek tetszett, hát ezért folytatják. Miért hiszitek, hogy értelmetlen olyan filmet folytatni ami szerintetek szar?
2017. jún. 13. 20:09
 4/19 anonim ***** válasza:
49%

Nem hiszem, hogy értelmetlen folytatni, ha így hagynák, akkor magasan a legrosszabb SW film lenne, nyilvánvalóan folytatni kell, megválaszolni a rengeteg kérdőjelet, amit ez a film elénk hányt.

Amúgy tudom, hogy sokaknak tetszett, de ez persze nem változtat azon a tényen, hogy ez egy mocsok, szinte az összes komolyabb SW kedvelő szerint. (A tízen éves gyerekeket nem számolom ide, akik azon vitatkoznak, hogy az eredeti vagy az előzménytrilógia-e a jobb.)

2017. jún. 13. 21:12
 5/19 A kérdező kommentje:

3. Ne haragudj de én a régi trilógián nőttem fel és nekem az pont elég is volt nekem ez volt a kedvencem nem az amit a mai gyerekek kedvelnek .

Ráadásul nem is követik már az eredeti könyvben történteket, mivel a Han Solo-nak volt több gyereke is és innen válik az ügy zavarossá mert ha jól emlékszem nem kylo volt az aki át állt.

2017. jún. 14. 09:26
 6/19 A kérdező kommentje:
A gyerekemnek is inkább a régi trilógiát nézetem meg vele meg Rogue one-t mert az legalább vissza hozza a nosztalgia érzést.
2017. jún. 14. 09:28
 7/19 anonim ***** válasza:
70%
És akkor mi van? Attól még csak a te véleményed, van még pár száz millió ember aki másképp gondolkodik, miattuk folytatják, nem miattad.
2017. jún. 14. 10:15
 8/19 anonim ***** válasza:
93%
Azért folytatják, mert trilógiának tervezték.
2017. jún. 14. 11:41
 9/19 anonim ***** válasza:
64%

"És akkor mi van? Attól még csak a te véleményed, van még pár száz millió ember aki másképp gondolkodik, miattuk folytatják, nem miattad."

Azért folytatják, mert pénzt hoz, rohadtul leszarják a rajongókat. Valószínűleg én is elmegyek majd megnézni, bármennyire rossz is volt (ez a Rogue one-ra nem vonatkozik), mint ahogy az előző kettőn is ott voltam, pedig amúgy csak művészmozikba járok.

2017. jún. 14. 15:00
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
9. De van egy kis párhuzam a bevétel és a rajongók száma között, nem gondolod?
2017. jún. 14. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!