Jó koreai drámát tudtok ajánlani?
Úristen, 20 perce fejeztem egy doramát, szerintem ez volt életem legjobb doramája. Annyira izgalmas, folyamatosan a múlt-jelen közötti kapcsolatokat mutassa be, hihetetlen mennyire megszerettem. Annyira érdekes, a múlt megismétli magát a jelenben és a felkelés résztvevői újraszületnek és 2017-et írunk. Az egyik viszont nem, aki szellemként tér vissza és hossza össze a triót. Együtt rakják össze hogy mi is történt valójában a múltban éss ahw látnod kell. "Chicago Typewriter" a címe, szerintem 2017 eddigi legjobb, legizgalmasabb doramája. Mind a 3 főszereplőt imádni fogod.
Strong Woman Do Bong Soon
Weightlifting Fairy Kim Bok Joo
Tunnel
Whisper
Signal
Fight My Way(futó sorozat)
Father is strange(ez is jelenleg futó sorozat, 50 részes, és MINDEN(!) szereplő életét bemutatja)
Suspicious Partner(futó sorozat, szerintem annyi elég, hogy Ji Chang Wook a főszereplő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!