Szia!
Egy színész aki 1960-ban született.
Leginkább fantasy filmekben szerepel.
Híresebb filmjei:
Faun labirintusa
Hellboy
Én a Twin Peaks-es Dougie Jones-ra gondoltam.
Doug Jones-t ismerem. :)
3,4
Köszi!
A nagyját én is értettem, de akkor végül is azért van még mindig a "való világban" a gonosz Coop, mert létrehozott még egy alteregót. :)
Vagy a doppelganger tudta, hogy Cooper ott tér vissza és ő küldte a fegyvereseket hogy szedjék le. Nekem ez jutott eszembe.
Engem az érdekel, miért ilyen agyalágyult a visszatérő Cooper. Az emlékei Dougie-ban voltak vagy micsoda? Hiányzott már a TP-s agyalás :D
Lehet csak simán leépült agyilag a 25 év alatt a Fekete Barlangban.
Amúgy én azt hittem, majd a kávé "felébresztette", és az 5. részben már a normális Cooper lesz, de nem...
Szerintem tök logikus a viselkedése, gondolj bele 25 év milyen rohadt hosszú idő és most képzeld el, hogy egy olyan helyen töltesz ennyi időt, ahol ő...szerintem te is hasonlóan viselkednél:D Nekem nagyon tetszik, hogy nem normálisan viselkedik mintha mi se történt volna, meg valljuk be nagyon cuki és vicces jelenleg:D Azért remélem visszatér valamikor a régi önmagához, szerintem vissza is fog, csak idő kérdése.
Amúgy ez nem is jutott eszembe, de az a felvetés is logikus, hogy a gonosz cooper küldte a bérgyilkosokat és arra számított, hogy akkor már az igazi cooper lesz a helyén.
Lehet csak a 25 év :D
Én mélyebb dolgot vártam mögötte.
Szerintem kezdheti a visszaváltozást, engem már kiakaszt :D bár 5. részt nem volt időm meglesni egyelőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!