Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek melyik film volt az,...

Nektek melyik film volt az, ami jónak indult de egyáltalán nem tetszett?

Figyelt kérdés
olyan filmekre gondoltam, ami értelmetlen, és nincs tartalma. pl. Hardcore Henry. legalábbis nekem nem tetszett. nem tudtam mi a lényege.

2017. jún. 6. 10:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Szürke 50 árnyalata. Egyébként a Hardcore Henry jó film és a végén derül ki minden.
2017. jún. 6. 10:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Rec. Viszont mivel volt második része megnéztük azt is. Annak is fos vége lett, de közben izgalmas volt.
2017. jún. 6. 10:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Született gyilkosok. Az első jelentnél azt hittem, hogy a megszokott, élvezetes Tarantino feelinget hozza majd, de aztán olyan katyvasz lett az egész, hogy a fejemet fogtam... Mondjuk volt jópár ilyen film, most ez jutott eszembe.
2017. jún. 6. 11:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én az Éhezők viadalával voltam így. Érdekesnek tűnő történet, sci-fi környezet, mondom, nem lesz ez rossz. Végignéztem, aztán húztam a számat.
2017. jún. 6. 11:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Arrival (Érkezés)

Life (Élet)

Kiéhezettek

A filmek feléig kimondottan tetszettek, aztán...

2017. jún. 6. 13:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Az Érkezés. Jól elkezdődött, aztán semmi.
2017. jún. 6. 14:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Távol Afrikától. Imádom Meryl Streepet, szinte az összes filmje szerelem, a táj is gyönyörű volt, mégis üres volt számomra az egész film.

Az első filmes csalódás, amiben ő játszik.

2017. jún. 6. 15:39
 8/10 anonim ***** válasza:
A Született gyilkosoknál keményebb társadalom, média és nyugat kritikusabb film nem sok van, hatalmas szerencsénk, hogy túl tudott lépni a Tarantino zsáneren.
2017. jún. 6. 17:21
 9/10 anonim ***** válasza:

a holtpont új verziója.

míg az első végig jó,addig az új a film közepe táján elveszíti a fonalat és érdektelen lesz.

a hardcore henry meg nagyon állat film,én több ilyet megnéznék,főleg ha ekkora gúny meg cinizmus.

2017. jún. 6. 19:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Locke - ígéretesnek tűnt, hogy végig Tom Hardy telefonál egy kocsiban, de teljesen életszerűtlen lett (most komolyan nincs egy helyettese?????), és sokkal többet beszéltek benne a betonról, mint az engem lekötött volna...
2017. jún. 6. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!