Mérte a kislányok nézik a H2O sorozatot?
Figyelt kérdés
15-16-17-18 évesek szerepelnek benne. Miért az alsós általános iskolások nézik?2017. jún. 5. 15:03
1/4 anonim válasza:
Szerinted attól függ, hogy kik nézik, hogy hány évesek a szereplői? Akkor a Frakkot nyilván csak a 70 éveseknek kellett volna nézniük, mert Károly bácsi és Irma néni öregek voltak?
Az egész történet egy kislányoknak való hableány mese, semmi több. Én is néztem kb 16 éves koromban (pasi vagyok) mert van 2 húgom akik azt akarták nézni. végülis nem volt rossz.
2/4 anonim válasza:
Mert alapvetően nekik szól, és ez független a szereplőktől.
Amúgy régen is néztem, sőt pár hete kapcsolgattam a tévét, és valamelyik csatornán belefutottam aztán ott is ragadtam. :D
18/F
3/4 anonim válasza:
5 éve még én is néztem, mert jó sztorik, izgalmas részek voltak benne!
29/F
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:)
2017. jún. 6. 07:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!