Mi a véleményetek erről a filmről? (A villámtolvaj- Percy Jackson és az olimposziak)
Én személy szerint imádom ezt a filmet. Viszont a
könyvet mégjobban szeretem.
Egyszer nézhető film.. A mitológia eredeti történetétől iszonyatosan messze van..
Ennél sokkal jobb az Odüsszeia film.
Köszönöm a válaszokat. Elsőnek üzenem,hogy
mindenképp olvasd el a könyvet. Nekem az tetszik benne a legjobban,hogy Percy milyen
sikeresen bosszantja az isteneket.
Vigyázat!SPOILER:
Amikor Keyrón elmondja Percynek,hogy Zeus őt gyanusítja azzal,hogy ellopta a villámját azt mondja Zeus bolond. Mire villám csap bele a félvértábor védőburkába
Percyék feje fölé.
Később egy buszon utaznak az alvilág bejárata felé,rájuktámad Ms.Dodds alakjában
egy fúria,és miután sikerül legyőzniük és
a fúria fenyegetőzik azzal,hogy miket fog vele tenni Zeus és Hádész,Percy annyit felel ŕa ógörögül,hogy mind a két olimposzi
főgóré puszit nyomhat a fenekére.
Miután legyőzték Medúzát,Percy elküldi a
fejét az Olimposzra az istenekhez.
Nekem ezek a kedvenc részeim a könyvből.
Amúgy a filmben nekem is a Vegasi rész a
kedvencem.
A második válaszolónak is köszönöm hogy írt. Meg fogom nézni az Odüsszeát.
2-es vagyok
Ha megnézed az Odüsszeát akkor Armand Assante főszereplésével nézd meg. Nagyon jó, és az eredeti mitológiához is elég közel áll. Hosszú film, szóval tegyél magad mellé pop-cornt..:)
Köszönöm hogy újra írtál. Az nagyon jó,ha
hosszú a film,mert részletesebben van kidolgozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!